کاهش وزن به قیمت آسیب رسوندن به بدن؟ این روش کاهش وزن که تو این پکیج گفته شده بدرد نمیخوره عوارض داره( افتادگی و ترک پوست، آسیب به کبد و مغز(سیستم عصبی)، ضعف عضلات بدن، ریزش مو و....) اصلا مگه داریم؟؟؟ کدوم دکتر تغذیه میشناسین رژیمی بده که صبحانه (مهم ترین وعده) و ناهار حذف باشه... اگه هم باشه به عقلش باید شک کرد. بهترین روش واسه کاهش وزن کنترل کالری مصرفی و ورزش و مصرف پروتیین و آمینو و... بگذریم... _________________________ درمورد روزه تحقیقات علمی و پزشکی زیادی انجام شده... اکثریت محققان مخالف بودن. دلایل شون برای من منطقی و قابل درکه.. دیگه بستگی به خود شخص داره چطور با این موضوع برخورد کنه.
دو تا نکته : یکی از بیماریهایی که پزشک ها اصرار دارن طرف نباید روزه بگیره فردی است که سنگ کلیه داره من خودم کسب هستم که سنگ کلیه دارم ، خیلی هم پیشرفته به نحوه که یه بار اونقدر سنگ تشکیل شده بزرگ و سخت بود که نیاز شد عمل جراحی صورت بگیره و اون رو بردارن ، یه دفعه هم با لیزر شکستنش و چند بار هم خودم با مایعات و ورزش دفعش کردم و بارها پزشکها بهم گفتن روزه نگیر ، ولی خودم با تجربه خودم فهمیدم وقتی روزه می گیرم کلیه ام خیلی بهتر کار می کنه و حتی در زمانهای روزه گرفتن شن ریزه های تشکیل از قبل داغون میشه و شستشو پیدا می کنه و با دلیل میتونم ادعا بکنم روزه برای من دارای سنگ کلیه مفیده . دوم ؟ اصلا بگذریم از این حرفها ، اگه تمام پزشکان روی رمین هم جمع بشن و بگن روزه بده و برای بدن ضرر داره برای من فرقی نمی کنه و میگم همه شون اشتباه می کنن چرا که دلیلی بسیار محکم و بزرگ دارم و اون اینکه ، خالق من ، بوجود آورنده من ، سازنده من از صفر تا صد ، کسی که بهتر و بیشتر از هر کس منو میشناسه در قرآتش گفته روزه بگیرین ، و گفته من چیزهایی می دونم که شما نمیدونید و به عبارتی من چیرهایی می فهمم که شما نمی فهمید.