به به ببینین تولد کیه.... خانوم خانومای مهربون و خوش صحبت و بی ریای فروم تولدت مبارک آرزو جان..... برات آرزوی دنیا دنیا خوشی و شادی و آرامش و سلامتی دارم در کنار خونواده عزیزت مخصوصا پسر گلت.... ایشالا سال های سال زنده و سرحال و سلامت باشی و دامادی و موفقیت و خوشبختیشو ببینی و کیف کنی و خودتم همیشه رو به جلو باشی من خیلی وقتا شده فک کردم اگه همه آدما مثل آرزو اونقد صاف و صادق بودن چه خوب میشدا.... دعا میکنم بی ریاییت همیشه پر رنگ و پر رنگ تر بشه و به پسر گلتم یادش بدی خوب دیگه..... حالا دست و جیییییغ و هورااااا
تبریک میگم آبجی خانوم امیدوارم صد و بیست سال با سلامتی و عشق و صفا کنار خانواده خوبت، حاجی و مبین جان ، به خوبی و خوشی زندگی کنی
بح بح!! بهارحضور زلالتریناس! مبارکهههههه!!! راس میگه مهسام!! چه خوب میشد همه حرفاشونو درست و مودبانه میزدن! بعد با هم میحرفیدیم!! تفاوت ها رو قبول میکردیم! خیلی خوب میشد کلن بگم که منم این زلال بودنتو دوس دار مهربونم صفای حضورتم کع نگم برات! اینم کادوعام!
از همتون ممنونم عشقااا ایشالله سر فرصت میام از تک تکتون تشکر میکنم ^_مرسی اقا جواد ولی خداوکیلی بگید از کجا فهمیدید تولد منو چون من به سایت موقع ثبت نام یا بعدش هیچی از تاریخ تولدم ندادم :/