شماره 1 به خاطر چیدن و سفره آرایی شماره 2 به خاطر تنگ ماهی شماره 3 به خاطر چیدن سفره شماره 4 به خاطر سبزه با تشکر از طناز خانم بابت ایجاد تایپیک مسابقه البته بقیه هفت سینها هم در جای خود زیبا و بهترین بودند.
سلااام به همگی واقعا انتخاب سخت بود همگی زیبایی خودشونو داشتن و به همه شرکت کننده ها تبریک میگم بخاطر سلیقه زیباشون ولی باتوجه به مسابقه و انتخاب سفره ها من ۳ تاشو از بین بقیه انتخاب کردم شماره ۱ : خیلییی به دلم نشست فکر کنم بخاطر هارمونی فیروزه ای رنگشه شماره ۶ : خیلییی شیک و مرتب چیده شده با شمعهاییم که گذاشته فضاش زیباتر شده و از همه مهمتر اون سیبای سبز تو ظرف شیشه ای خیلی چشمک میزنن شماره ۷ : خیلییی ملیح و رویاییه دوست داشتنی بود
راي هاي من شماره ١ بخاطر رنگ بندي جذابش شماره ٥ بخاطر سبزه خوشگلش شماره ٦ همه چيش قشنگ و با سليقه ست شماره ٧ چشم نوازه رنگ بندي و برق و درخشش خاصي داره ***بچه هايي كه راي دادن ولي دليل ننوشتن راي هاشون حذف ميشه *** تا شنبه صبح فرصت داريد راي بديد يا اگر راي داديد دليلتونو بنويسيد .
سلام خسته نباشی من میخواستم به شماره یک و شش رای بدم منتها حواسم رفت فقط یک رو انتخاب کردم شش رو هم در نظر بگیرید اگر امکان داره دلیلش هم شماره شش بخاطر اینکه عکاس خوبی بود و زاویه عکس عالی بود اینکه سفره بسیار زیبایی چیده بود و باسلیقه و رمانتیک شماره یک هم بخاطر سلیقه تو رنگ سفره و هم کل سفره رو با اینکه طولانی بود بدرستی چیده بود تو عکس
ای بابا نظرسنجی چرا بسته شده . مگه نگفتی تا شنبه ؟ رای من شماره 1 بخاطر تم رنگی زیباش شماره 4 فانتزی و قشنگه شماره 6 سلیقه و چیدمان خوبش شماره 7 هم خیلی رویایه شبیه سفره عقد شده : ))