سلام سلام سال نوي همگي مباركا رسيديم به نظرسنجي هفت سين برتر اول از همه سپاس ازونايي كه شركت كردن مخصوصا آقايون عزيز عكس هاي دوستان رو اينجا قرار ميدم و شما عزيزان ميتونيد به چهار تا از بهترين عكس ها راي بديد براي راي دادن چند تا نكته لازم و ضروريه كه بايد رعايت كنيد: اول اينكه كاربراني كه زير ٥٠پست ارسالي دارند نميتونن راي بدن دوم اينكه كاربري نميتونه به عكس خودش راي بده و به چهارتا از عكس هاي شركت كنندگان ديگه بايد راي بده سوم اينكه هر كسي كه راي ميده دليل راي خودشو تو تاپيك مينويسه مثلا من به ...و ... راي دادم بخاطرِ .....(دليل رو ذكر ميكنيد) چهارم اينكه شركت كننده ها تا پايان راي گيري حق تبليغ يا لو دادن عكسشونو ندارن لطفا با دقت قوانين و بخونيد چون اگر كسي موارد بالا رو رعايت نكنه رايش شمرده نميشه مسابقه تنها به جهت سرگرمي و شاديه پس با مسائل خاله زنكي و حاشيه هاي الكي مسابقه رو خراب نكنيد ٦روز فرصت داريد راي بديد همگي موفق و شاد و پيروز باشيد هفت سين شماره يك هفت سين شماره دو هفت سين شماره سه هفت سين شماره چهار هفت سين شماره پنج هفت سين شماره شش هفت سين شماره هفت
همشون خوب بودن ولی چون محدودیت داره نمیشه به همش رای داد سه تاشو انتخاب کردم.یعنی لازمه حتما باید دلیل بیاریم چرا؟چه کاریه دو بخاطر اجیلاش چهار بخاطر علفاش شش هم فضاش عرفانیه شبیه کریسمس هست
همشون خوب هستن من ب شماره دو شماره سه و شماره شیش رای میدم دلیل: چون دوستشون داشتم بهتر از این دلیل نتونستم بیارم تشکر از خانم مدیر
سلام ممنون از مسابقه خوبت به شماره ۳رای دادم چون به نظر من از بقیه بهتروقشنگ تر بود همه عزیزان موفق باشن
سلام. من به شماره سه رای میدم زیرا: !! و به شرطیکه اون پارچه زیرش رو بدن من بعدا باهاش برای خودم پانچو بدوزم.