سلام به بچه های گل انجمن : ) این اخرین چالش کتابخوانی امساله چالش های قبلی: چالش کتابخوانی شماره 1 چالش کتابخوانی شماره 2 چالش کتابخوانی شماره 3 چالش کتابخوانی شماره 4 تا آخرسال هر چند روز یک بار دو سه صفحه از کتابهای مختلف رو میزارم روی سایت شما مطالعه میکنید و بعد به سوال تستی پاسخ میدید. اگر قبلا خونده باشید که مرور خاطرات میشه و اگر قبلا نخونده باشید انگیزه ای میشه برای تهیه کتابدر اخرسال بین کسانی که تمام چالش ها رو جواب درست داده باشن قرعه کشی میکنم و از طرف خودم یک هدیه میدم این هفته کتابی که میخوایم با هم بخونیم ، کتاب "برباد رفته" هست. احتمالا اغلب فیلمش رو دیده باشید. ماجرای اسکارلت اوهارا به خوندن بخشهایی از این کتاب دعوتتون میکنم.
سلام متاسفانه بدقول شدم و نتونستم قبل از عید قرعه کشی ها رو انجام بدم . تا هفته آینده قرعه کشی انجام میشه و برنده ها جایزه هاشونو میگیرن .
با تشکر از بچه هایی که شرکت کردند. امروز قرعه کشی بصورت رندوم انجام شد و اسامی برندگان به شرح زیر است : [ اسامی تمام بچه هایی که در اکثر دوره های ما شرکت کرده بودند رو در قرعه کشی نوشتم. حتی اون هایی که جواب اشتباه داده بودند یا یک هفته فراموش کرده بودند شرکت کنند ] برنده اول @طناز* جایزه یک شارژ ده هزار تومنی که از طرف خودم تقدیم میشه برنده دوم @Rah!GO!zaR جایزه یک عدد شارژ 5 هزار تومنی که از طرف @Shahab تقدیم میشه پیروز باشید : )
با تشکر از خانم نادیا بخاطر این تاپیک مفید. با خانم رهگذر پی ام تماس میگیرم و جایزه شون تقدیم میشه. @@Rah!GO!zaR