سلام به بچه های گل انجمن : ) باز هم چالش جالب کتابخوانی داریم چالش های قبلی: چالش کتابخوانی شماره 1 چالش کتابخوانی شماره 2 چالش کتابخوانی شماره 3 تا آخرسال هر چند روز یک بار دو سه صفحه از کتابهای مختلف رو میزارم روی سایت شما مطالعه میکنید و بعد به سوال تستی پاسخ میدید. اگر قبلا خونده باشید که مرور خاطرات میشه و اگر قبلا نخونده باشید انگیزه ای میشه برای تهیه کتاب در اخرسال بین کسانی که تمام چالش ها رو جواب درست داده باشن قرعه کشی میکنم و از طرف خودم یک هدیه میدم این هفته کتابی که میخوایم بهتون معرفی کنیم ، کتاب "ملت عشق" هست. ملت عشق روایت دو داستان هست که به زیبایی با هم ترکیب شده اند. یکی داستان زنی به نام اللا که در سال 2008 و در آمریکا اتفاق میفتد. دیگری داستان مولانا و شمس تبریزی در قرن هفتم در قونیه. این کتاب پرفروش ترین کتاب تاریخ ترکیه میباشد و واقعا نثر زیبایی دارد و ترجمه بسیار عالی هم شده است. واقعا پیشنهاد میکنم بخونیدش. در اینجا یک فصل کامل از کتاب رو براتون میذارم و امیدوارم که لذت ببرید
این چالش هنوز بازه و میتونید شرکت کنید ! چالش شماره 5 رو هم میگذارم تا چندروز آینده قرعه کشی ها انجام میشه .