مرسی، خیلی خیلی لطف کردین اومدین...مچکرم مرسی مهدی جان لطف کردی، الان با آسفالت سر کوچه یکی شدم. البومش یک اسفند کادو تولدمه مرسی لطف کردین مخلصم، خیلی لطف داری حبیب جان ولی زیاده، تا 50 راضیم مخسی که اومدی مرسی، خیلی خیلی لطف کردین اومدین تنتون سالم و سلامت، از همگی دوستان سپاسگزارم ____________________ امسال که انتظارشو نداشتم و تو فکرشم نبودم همه جوره سوپرایز شدم امشب دوستان کیکو تو خیابون زدن تو صورتم...مردمم که عاصی کردن... نیم ساعتم امشب کلانتری مهمون بودم:bucktooth: انجمن هم که دوستان لطف کردن تبریک گفتن... خلاصه امشب به خیری گذشت:bucktooth: ممنونم از همگی دوستان
اولا خواهش دوما پنجاه سال هم عمره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۵۰ سالگی احتمالا تازه مادر شوهر بشم آخ آخ چه مادر شوهر هم بشم از اون سلیطه ها ^_^ سوما کلانتریییی چرااا اینجاشو بیشتر توضیح بدی خلقی رو از درد فضولی میرهانی ^_^
تو خیابون بلند بلند میخندیدن و مردم آزاری و شلوغ بازی و... من اصلا خودم هنگ بودم با اون کیکی که تو صورتم خورده بود... تا به خودم اومدم بفهمم تولدمه، کلانتری بودم. بعد سالها سکوت، امسال تولدم اینجوری در اومد :bucktooth: دیگه از خونه بیرون نمیام....
خیلی مخلصم آقا محمد، مرسی لطف کردی سلامت باشی مرسی یاسمن جان، خیلی لطف کردی تولد شما هم مبارک، دیگه پرچم ما بهمنی ها بالاست :cool: مرسی از حضورت به به عالیه، خیلی لطف کردی اومدی گیله مرد مافیا تی بلا میسر:bucktooth: مخسی از حضورت مرسی، خیلی لطف کردی مرسی از حضورت مرد ____________________ از همگی دوستانی که لطف کردن و بیادم بودن سپاسگزارم.... حسابی شرمنده ام کردین مخسی