امكان توصيف صحنه يا نوشتن مقدمه رو دارين اما خيلي كوتاه باشه اين هم مثال: - چرا رنجم می دی؟ - چون دوستت دارم. - نه دوستم نداری. وقتی کسیو دوست داریم خوشیش رو میخوایم نه رنجش رو -وقتی کسی رو دوست داریم تنها یک چیزیو می خوایم: عشق ، حتی به قیمت رنج -پس تو به عمد منو رنج میدی؟ -آره، برای اینکه از عشقت مطمئن شم....
بابا ایهوالناس تا دیروز میرفتید مکالمه ماندگار شرکت میکردید الله و اعلم تراوشات ذهنیتون بود یا واقعیت چون من یه نفر یادم نمیمونه چی گفتم چی شنفتم خو حالام بیاید خوووو
خب.... منم شرکت میکنم توی این مسابقه خوشحال باشید که من اومدم :cool: لطفا زمان مسابقه رو دو روز دیگه تمدید کنید.. سعی بشه هر روز تایپک بالا بیاد تا بقیه دوستان هم شرکت کنن...
دوستانی که تو تایپک مکالمات ماندگار پست میذارن فعالیت خوبی دارنو تگ میکنم.... امیدوارم تو این مسابقه هم شرکت کنید جایزه داره @**HASTY** @رهااا @S o H a @sarabala @mahsa68 @Soren. @Roshana. @AftabGardoon
کاش روال مسابقه اینجور بود که طراح مسابقه یه دیالوگ رو شروع میکرد، و بقیه شرکت کننده ها جواب اون دیالوگ رو مینوشتن و میفرستادن، از بین جوابها اونی که قشنگ تر بود، میشد برنده مسابقه. اینجوری هم معلوم میشد که طرف فی البداهه جواب داده و کپی نیست. هم جوابها با هم مقایسه میشد و جالب بود. در آخرین روز مسابقه هم همه جوابها در یک تایپیک زده میشد و بقیه هم نظر میدادن