سلام خدمت همه دوستان مسابقه اي كه اين بار براتون ترتيب داديم مسابقه ديالوگ نويسيه شیوه برگذاری مسابقه : ديالوگي که مینویسيد بيشتر از ١٠تا و كمتر از ٥٠تا باشه ديالوگ هاتون و با پيام خصوصي عنوان مسابقه دیالوگ نویسی براي من بفرستيد یک هفته مهلت ارسال دارید محور و موضوع دیالوگ، عاشقانه باشه دیالوگی که مینویسيد بدون صحنه پردازی اولیه باشه و با دیالوگ نفر اول آغاز بشه انتخاب اينكه دو كاراكتر مرد باشند يا زن يا يكي مرد يكي زن با خودتونه . امكان اينكه بين ديالوگ ها توصيف حالات و انجام بديد هست اما مختصر و كوتاه ناظر مسابقه @Sheida جان هستن كساني كه دوست دارند شركت كنند در همين تاپيك اعلام آمادگي كنن
مکالمات ماندگار و یادته دیگه فرشته مکالمه دو نفر ،دو تا کاراکتر باهم سبکشم عاشقونه باشه همین یه برش از یه گفتگو
آهان یعنی از جایی کپی بشه. من فکر کردم یکی میاد یه دیالوگ مینویسه و نفر بعدی فی البداهه ادامه دیالوگ رو مینویسه
نه کپی نمیکنی خودت خلق میکنی مثلا یه اتفاقیو متصور شو دو تا شخصیت از داستانت دارن با هم حرف میزنن یه برشی از اون حرفا که قابل درک هم باشه رو میزاری اینجا برا مسابقه البته میدی به طناز کپی نمیکنی خودت مینویسی
اگه میشه یه نمونه مثال بزنید که کسی اشتباه نکنه... میشه طرف اول با خودش حرف بزنه و بعد دیالوگ از یه جایی شروع بشه؟