بازی جرا یا حقیقت به این سوالات پاسخ دهید: اگر فقط یک روز از عمرتان باقی مانده باشد چه میکنید؟ چه نیروی خارقالعادهای دوست داشتید، داشته باشید؟ عجیبترین خوابی که دیدید چه بوده؟ بدترین هدیهای که گرفتین؟ بیمعنی ترین چیزی که تا حالا انجام دادین چه بوده است؟ آیا تابحال برای برنده شدن در مسابقهای تقلب کردین؟ آیا تابحال دزدی داشتین؟ آیا تابحال به معلمتان دروغ گفتین و اگر بله چه بوده؟ بدترین نمرهای که داشتین چند و از چه درسی بوده؟ آیا تابحال ضرری به کسی زدین و اعتراف نکردید؟ چه چیزی را بیشتر از همه در مورد افراد داخل اتاق دوست دارید؟ از تاریکی میترسید؟ آیا شبها عادت دارین با عروسک یا یک اسباب بازی بخوابید؟ چه کاری هنوز برای انجامش وابسته به والدینتان هستید(مثل بستن بند کفش، بستن دگمه…)؟ اگر قرار بود یک حیوان باشید کدام حیوان را انتخاب میکردید؟و چرا؟ آرزوتان چی هست؟
اگر فقط یک روز از عمرتان باقی مانده باشد چه میکنید؟ نماز میخونم! چه نیروی خارقالعادهای دوست داشتید، داشته باشید؟ اممم طی الارض عجیبترین خوابی که دیدید چه بوده؟ خواب ندیدم خیلی وقته! بدترین هدیهای که گرفتین؟ هدیه هایی که گرفتم خوب بود یکیش ترسناک بود مادرم نمیخادش ترسناکم نه عااا چندش طوره! بیمعنی ترین چیزی که تا حالا انجام دادین چه بوده است؟ عازموده را عازمودم و خطا بوده:/ آیا تابحال برای برنده شدن در مسابقهای تقلب کردین؟ نه ! آیا تابحال دزدی داشتین؟ نه! آیا تابحال به معلمتان دروغ گفتین و اگر بله چه بوده؟ از اینا که همه میگن امتحان کنسل شه! بدترین نمرهای که داشتین چند و از چه درسی بوده؟یک بار حسابان 10.5 شدم! آیا تابحال ضرری به کسی زدین و اعتراف نکردید؟ نه خب فهمیدن منم تایید کردم!! چه چیزی را بیشتر از همه در مورد افراد داخل اتاق دوست دارید؟ سیستممو! کتابامو! قلاب بافتنیمو! از تاریکی میترسید؟ خیلی! آیا شبها عادت دارین با عروسک یا یک اسباب بازی بخوابید؟ نه بابا!! چه کاری هنوز برای انجامش وابسته به والدینتان هستید(مثل بستن بند کفش، بستن دگمه…)؟ هییچ! اگر قرار بود یک حیوان باشید کدام حیوان را انتخاب میکردید؟و چرا؟عقاب سی خاطر قدرتش! آرزوتان چی هست؟ عارامش!
اگر فقط یک روز از عمرتان باقی مانده باشد چه میکنید؟ احتمالا از ترس پس بیفتم خخخخ ولی خب به کسایی که برام عزیزن زنگ میزنم یامیرم دیدنشون از یه سری ادما حلالیت میگیرم به بعضیا میگم اون ور منتظرتونم چون عمرا ببخشمتون و بقیه روز رو هم با خدا صحبت میکنم که عزیز دلم من آدمم خو اون آدمی که تو رو دید بهشتتو دید یعنی پدرم جنت رضوان به دو گندم بفروخت ناخلفی بود اگه من به جویی نمیفروختم حالا تو خدایی ببخش خو قربونت برم ^_^ چه نیروی خارقالعادهای دوست داشتید، داشته باشید؟ بتونم ذهن کنترل کنم مثلا بگم فلانی تو باید این کارو کنی و اون انجام بده اوفففف برده داری ذهنیه باحالیههههه عجیبترین خوابی که دیدید چه بوده؟ همه ی خوابای من عجیب غریبن از حمله فضاییا گرفته تا جنگ و غیره خخخخ کلا خاب عادی ندارم جالبیش اینه از خواب بپرم و دوباره بخابم هم اکثرا ادامه خابمو میبینم و خوابام خیلی قاراشمیش نمیشن یعنی معمولا یه ماجرایی رو تا صبح احتمالا ببینم بدترین هدیهای که گرفتین؟ یه بار همسری بیسکوئیت کادو کرده بود اورد داد باز کردم داشتم از عصبانیت و خنده ی همزمان خفه میشدم ^_^ بیمعنی ترین چیزی که تا حالا انجام دادین چه بوده است؟ خیلی کارای بی معنیو انجام دادم آیا تابحال برای برنده شدن در مسابقهای تقلب کردین؟ نه ولی شده با بچه ها ورق بازی کردنی دیدم دارم میبازم بازیو بهم زدم ^_^ آیا تابحال دزدی داشتین؟ اووووه تا دلتون بخادددد موش کوچولوی خونه برا خوراکیا من بودم بابام برا منو اجیم همه چیو هم اندازه میگرفت مثلا شکلات و هر چی یگه جز عروسک برا اون میگرفت چون اون همیشه از بابا عروسک میخواست من عین خنگا شکلات بعد منم از حرص هی از شکلاتای اون کش میرفتم و همین حالا هم برم خونش صبحا تا بیدار نشده یه عالمه دستبرد میزنم به انبار هله هوله هاش آیا تابحال به معلمتان دروغ گفتین و اگر بله چه بوده؟ فکر نمیکنم چون دروغگوی خوبی نیستم میتونم بپیچونم اگه از قبل اماده باشم ولی دروغ نه چون رنگم میپره کلا تمام علائم رو که نشون بده دارم دروغ میگم رو نشون میدم بالا رفتن تپش قلب پریدگی رنگ و غیره خخخخ بدترین نمرهای که داشتین چند و از چه درسی بوده؟ سوم ابتدایی اولین امتحان ریاضی از بخش جدول ضرب ۲ گرفتم املا تا دلتون بخواد ۸ ...۹ ...حتی صفر تو دبیرستان هم تا دلتون بخواد میگفتم نخوندم یه یک میگرفتم خخخخ ولی دانشگاه کمترین نمرم ۱۶ بود تو امنیت یه ۱۶ دیگه هم گرفتم که اونم استاد گفت ۳ نمره به خاطر مرتب نیومدن سر کلاس کم کردم آیا تابحال ضرری به کسی زدین و اعتراف نکردید؟ بچه بودم دختر خاله ی بابام مستاجر مامان بزرگم اینا بودن منم میرفتم بچه کوچیک داشت با اونا بازی میکردم یه گلدون بود یا چی دقیق یادم نیست خیلی هم کوچیک و قشنگ بود خوشم اومد برداشتم نگاش کنم شکست قایمش کردم در رفتم هیچ وقت هم نگفتم چه چیزی را بیشتر از همه در مورد افراد داخل اتاق دوست دارید؟ از وسایلای تو اتاق ؟؟ گلاممم صد در صد گل های قجنگمممم ^_^ از تاریکی میترسید؟ الان نه بچگی ارع آیا شبها عادت دارین با عروسک یا یک اسباب بازی بخوابید؟ بچگیام تا نوجوونی اره الان که مبینو بغل میکنم میخوابیم ^_^ چه کاری هنوز برای انجامش وابسته به والدینتان هستید(مثل بستن بند کفش، بستن دگمه…)؟ اکثر کارام دلمه درست کردن و یه سری غذاهای دیگه برا دوخت و دوز ملافه و غیره و نخندین حتی دوختن دکمه اگر قرار بود یک حیوان باشید کدام حیوان را انتخاب میکردید؟و چرا؟ ببر ^_^ خیلییییی اوجلهههههه آرزوتان چی هست؟ به همه آرزوهام برسم
این بازیش خیلی جالبه ولی اینطوری نیست... معمولا یکی میگه جرات یا حقیقت نفر بعدی میاد حالا یا سوال میپرسه یا اگه جرات بود کاری میگه که انجام بدیم.... اگه طبق قانون بازی باشه خیلی خوبه
اگر فقط یک روز از عمرتان باقی مانده باشد چه میکنید؟ نمیدونم شاید اوم شاید خب هیچ کاری نمیکنم شاید برم به معلمامون بگم خیلی متنفرم از تون شاید از کسایی که بشدت رنجوندنم میگم خیلی اذیتم کردید شاید جشن گرفتم/: چه نیروی خارقالعادهای دوست داشتید، داشته باشید؟ نامرئی شدن عجیبترین خوابی که دیدید چه بوده؟ دیروز خواب دیدم ماشین چپ شده از رو کوه هممون سالمیم خیلی عجیب بود/: یه حسی داشتم خیلی یجوری بود بدترین هدیهای که گرفتین؟ یادم نی فک کنم لباس بود هدیه گرفتن خوشحال نمیکنه منو ناراحتم نمیکنه منو البته خب بستگی داره کی بده بهم بیمعنی ترین چیزی که تا حالا انجام دادین چه بوده است؟ جوک بی معنی گفتم الکی خندیدم آیا تابحال برای برنده شدن در مسابقهای تقلب کردین؟ اوهه اونقدر زیاد آیا تابحال دزدی داشتین؟ واو دزدی اره کلاس شیشم فقط دو نفر تو کلاس بودیم رفتمتو کشو معلم چنتا از برگه ها امتحان رو دزدیدیم. هی خدا /: آیا تابحال به معلمتان دروغ گفتین و اگر بله چه بوده؟ اره تقلب نکردم دلیل دیر اومدنمو دلیا نیومدن مامانم به مدرسه الکی میگفتم حالم خوب نی میرفتمتو حیاط الکی میگفتم تشنمه میرفتم تو حیاط اب بازی و.. بدترین نمرهای که داشتین چند و از چه درسی بوده؟ ۰ از ۵ ریاضی هفتم ۰ از۲۰ ریاضی نهم که اغازین بود یعنی کتاب هشتمو تونهم ازمون گرفتن چون حال نداشتم شانسی آیا تابحال ضرری به کسی زدین و اعتراف نکردید؟ اره یبار گوشی داداشمو از قصد شکوندم. نگفتم چه چیزی را بیشتر از همه در مورد افراد داخل اتاق دوست دارید؟ شارژرمو گوشیم /: از تاریکی میترسید؟ اوم بستگی داره آیا شبها عادت دارین با عروسک یا یک اسباب بازی بخوابید؟ نه چه کاری هنوز برای انجامش وابسته به والدینتان هستید(مثل بستن بند کفش، بستن دگمه…)؟ از بچگی ازشون کمک نخواستم.. ولی خب اینکه خرج منو بدن اینکه بازار برم حتما باید با مامانم باشم البته شده تنها برم اونم به اجبار که چون تا حالا تنها نرفتم بخاطر خجالتمم هست.. اگر قرار بود یک حیوان باشید کدام حیوان را انتخاب میکردید؟و چرا؟ جوجه چون عشقه عشق ارزوت؟! مرگ/:یا اینکه الان ۱۸سالم باشه خوشحال باشم