از معجزه کلمات استفاده کن دوست نازنین من کلمه میتواند تو را مشتاق کند مثل دوست داشتن کلمه میتواند تو را سبز کند مثل خوشحالم کلمه میتواند تو را زیبا کند مثل سپاسگزارم کلمه میتواند تو را پیش ببرد مثل ایمان دارم کلمه میتواند تو را آغاز کند مثل: از همین لحظه شروع میکنم. از همین نقطه تغییر میکنم. از همین دم طرحی نو میزنم. میتوانم… میخواهم… میشود… “خود را آغاز کن دوست خوبم”
جاده ی موفقیت سر راست نیست پیچی وجود دارد به نام شکست دور برگردانی به نام سردر گمی سرعت گیر هایی به نام دوستان چراغ قرمز هایی به نام دشمنان چراغ احتیاط هایی به نام خانواده تایرهای پنچری خواهید داشت به نام شغل اما اگر یدکی به نام عزم داشته باشید موتوری به نام استقامت و راننده ای به نام خدا به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد.
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻠﺒﻪ ﯼ ﺩﻧﺠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﮔﺎﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﻋﺠﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﮔﺎﻩ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺷﺮﺷﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺮﺩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﺮﮒ ﺑﻪ ﺷﻔﺎﺑﺨﺸﯽ ﯾﮏ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻥ ﻗﻮﺱ ﻭ ﻗﺰﺡ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭد ﺯﻧﺪﮔﯽ آﻥ ﮔﻞ ﺳﺮﺧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﯽ ﯾﮏ ﺳﺮآﻏﺎﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﺍﺭد زندگی کن ﺟﺎﻥ ﻣﻦ، ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ﺟﻬﺎﻥ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ ﻗﺼﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﺍﺯ ﺑﻘﺎﺳﺖ ﺩﻝ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺷﮑﻨﺪ، ﮔﻞ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﻍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﻧﮓ ﺧﺰﺍﻥ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﻫﻤﻪ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ؛ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﭺ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻠﭽﻠﻪ ﻫﺎﺳﺖ… ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻮﺗﺎهى…
اگر مثبت فکر کنید، صدا تبدیل به موسیقی می شود حرکت تبدیل به رقص لبخند تبدیل به خنده می شود و زندگی تبدیل می شود به جشن!
عاشقی تنها مختص به زن و مرد نیست و نخواهد بود می توان عاشقِ زندگی بود و زندگی کرد می توان عاشقِ گلدان های کنارِ پنجره بود و لذت برد می توان عاشقِ دست های پینه بسته ی مادر بود و آن را بوسید می توان عاشقِ صدای دلنوازِ موج های دریا بود و آن را با عشق شنید می توان عاشقِ نگاه همیشگی و لبخند خدا بود و امیدوار به بخشش عاشقی که تنها مختص به زن و مرد نیست بیایید از همین لحظه هرکه پرسید: عاشقی یا نه؟ سرمان را بالا بگیریم، لبخندی بزنیم و بگوییم: آری عاشقم… عاشقِ هرکسی و هرچیزی که امید و عشق را در من زنده کند…
ماهـیـت زندگی در پـیــروزی هــای بــزرگ و یــا شکـست های عـظیم نیـست بـلـکه در شـادی هــای ســاده است…
به كسي كينه نگيريد دل بي كينه قشنگ است به همه مهر بورزيد به خدا مهر قشنگ است دست هر رهگذري را بفشاريد به گرمي بوسه هم حس قشنگي است بوسه بر دست پدر بوسه بر گونه مادر لحظه حادثه بوسه قشنگ است بفشاريد به آغوش عزيزان پدر و مادر و فرزند به خدا گرمي آغوش قشنگ است نزنيد سنگ به گنجشک پر گنجشك قشنگ است پر پروانه ببوسيد پر پروانه قشنگ است نسترن را بشناسيد ياس را لمس كنيد به خدا لاله قشنگ است همه جا مست بخنديد همه جا عشق بورزيد سينه با عشق قشنگ است بشناسيد خدا هر كجا ياد خدا هست هر كجا نام خدا هست سقف آن خانه قشنگ است… .
زندگی فردا نيست زندگی امروز است زندگی قصه عشق است و اميد صحنه ی غمها نيست به چه می انديشی؟ نگرانی بیجاست عشق اينجا و تو اینجا و خدا هم اينجاست پای در راه گذار راهها منتظرند تا تو هر جا كه بخواهی برسی پس رها باش و رها تا نماند قفسی…
دنیا کوچیکه روزا کوتاست وقت تنگه دلا خسته اند حیفه روزا بیان و برن به هم محبت نکنیم حتی در حد یک سلام یک لبخند و یک کلام… .
“هفت قانون منطقی” ۱. با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند ۲. آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی ندارد ۳. گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی فرصت دهید ۴. کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست؛ خودتان مسئولید ۵. زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی آنها برای چه و چگونه است ۶. زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی چیزها را ندانیم ۷. لبخند بزنید؛ شما مسئول حل تمام مشکلات دنیا نیستید… .