مطابق فهم خود زندگی کن نه مطابق سلیقه این و آن شجاعت داشته باش و صادق باش و طبیعی باش نه ساختگی و جعلی مسیحا برزگر
و سرانجام کسی خواهد آمد و با مهربانیهایش به تو نشان خواهد داد که تو قبل از دیدن او اصلا زندگی نکردهای نسرین بهجتی
در راهی که به خدا میرسد، "امید بی پایان" تنها توشهی ماست. امید مانند ستاره قطبی در تاریکی میدرخشد. امید مانند سایه در تنهایی همدم توست. بی تردید راه زندگی سخت و پرت و تاریک است، اما فقط برای کسانی که ناامیدند.
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮﯼ ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺳﻔﺮ ﻭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼﺍﺳﺖ...
من امروز در قلبم باور دارم که حادثه ی شگفت انگیزی قرار است اتفاق بیافتد. من عاشق زندگی ام هستم و مهربان خدایم را برای زنده بودن و موهبت های بی شمار زندگانی ام شاکر هستم…
خط بزنید از زندگیتان تمامِ آدمهاى بلاتکلیفى که غیرِ قابلِ پیش بینى اند تمامِ آدمهایى که حرف می برند و مى آورند آدمهایى که چون خودشان به جایى نرسیدند، تو را هم متقاعد می کنند به درجا زدن آدمهایى که تخریب را از تعریف بهتر بلدند آدمهایى که با کنایه حرف میزنند “سَمى”اند… آرام آرام تمامِ زندگیتان را به نابودى می کشند آرام آرام از شما فاصله می گیرند و با خیالِ راحت،زمین خوردنتان را جشن می گیرند