سلام به بچه های گل انجمن : ) یک چالش جالب کتابخوانی داریم از این هفته تا آخرسال هر چند روز یک بار دو سه صفحه از کتابهای مختلف رو میزارم روی سایت شما مطالعه میکنید و بعد به سوال تستی پاسخ میدید. اگر قبلا خونده باشید که مرور خاطرات میشه و اگر قبلا نخونده باشید انگیزه ای میشه برای تهیه کتاب در اخرسال بین کسانی که تمام چالش ها رو جواب درست داده باشن قرعه کشی میکنم و از طرف خودم یک هدیه میدم برای امروز کتاب غرور و تعصب اثر جین آستین رو در نظر گرفتم. اگر دوست داشتید به جای خوندن متن ، قصه رو گوش کنید براتون نسخه صوتی هم گذاشتم فایل صوتی
منم به عنوان جایزه براتون دعای خیر میکنم شرمنده خساست بد دردیه نخوندم این رمانو نادی میخونم بعد تو نظر سنجی جواب میدم ^_^
برای جواب دادن به سوال لازم نیست کل کتاب رو بخونید همین چند صفحه ای که گزاشتم سوال از داخل این ها مطرح شده یا فایل صوتی رو گوش بدید بعدا اگر خوشتون اومد کتاب رو تهیه کنید و بخونید
این رمانا چون نمیشه سرسری خوندشون یکم طول میکشه تموم کردنشون نمیشه سرسری خوند و رد شد عزیزم برا نظر سنجی یه هفته یا حتی ۵ روز وقت بدی کامل میخونم و شرکت میکنم نرسیدم بخونم میام این چند صفحه رو میخونم
این نظرسنجی رو دو روزه گذاشتم سعی کردم یه کاری کنم خیلی خسته کننده نباشه و جذاب به نظر برسه . خواندن همین چندصفحه هم آمار مطالعه کشور رو بالا میبره :دی
جدیدا چشم راستم به خاطر میگرن درد میگیره نمیتونم به سبک خودم کتاب بخونم ولی اخرین کتابی که خوندم نخندیناااا ۱۲ جلدی زامبی دارن شان بود که تو ۵ ..۶ روز تمومش کردم چون یک ضرب میخونم چشمم درد میگیره ولی کلا کتابای این سبکی خیلی سنگینن مث اناکارنینا خیلی طول کشید تا بخونم باباگوریو بالزاک رو دقیقا ۶ ماه کش دادم تا تموم کردم اونم شکنجه بود برام تا اواسطش خخخ