من به آفتابگردان و نادر رآی دادم. آفتابگردان بدلیل اینکه کبوترهای آواتارش در قفس نیستن بنابراین نموداری از آزادیخواهی هستش. نادر بدلیل اینکه شعرش معنی داره و از مولاناست و من عاشق مولاناام.
با افتابگردون این عکسو بهش کادو داده بودم این عکس پر از تعابیر قشنگ و پرمعناس به نادر چون شعر مولانا هستش و من عاشق شعر هستم..
من از عکس اواتار دلی و نگار و کوکی خوشم اومد و به دلم نشست در نگاه اول ولی چون باید به دو نفر رای میدادم نهایتا،انتخابم عکس دلی و نگار شد
من به آفتابگردون و نگار رای دادم تصویر آفتابگردون یه حس رهایی و عشق داره شاید معشوقش داره میره سمتش که کبوترا پریدن از طرفی هول شده گلایی که قرار بوده پشت سرش نگه داره و سورپرایز کنه تابلو دست گرفته و دل و دامنش از دست رفته تصویر نگار هم حس تحرک داره حس میکنم اون دختره یه خنده رمانتیک زده بعد اون نفر جلوییش جلوی دوربین رو میگیره اعصاب دختره خورد میشه با عصبانیت میگه آقا برو کنار بعد دوباره ماسک خنده تصنعیشو میزنه و ادامه میده هی رد میشه هی میگه برو کنار هی میخنده....
تحلیل و تفسیرت تو حلقم .. در واقع اینجوری هم که گفتی میتونه باشه ولی خواهشا یکم رمانتیک تر باشه برداشت هات زین پس اون همه نگاه عاشقانه و حس خوب رو تو عکس ندیدی میخوای منو با اون آقاهه به دعوا بندازی ؟ead:
من به آفتابگردون رای دادم چون عاشق پرنده هام و حس پرواز داره دومیشم رهگذر حسی که یه بچه کنار مادرش داره وصف شدنی نیست