سلام سلام رسيديم به نظرسنجي بهترين عكس پروفايل عكس هاي دوستان رو اينجا قرار ميدم و شما عزيزان ميتونيد به دو تا از بهترين عكس ها راي بديد براي راي دادن چند تا نكته لازم و ضروريه كه بايد رعايت كنيد: اول اينكه كاربراني كه زير ٥٠پست ارسالي دارند نميتونن راي بدن دوم اينكه كاربري نميتونه به عكس خودش راي بده و به دو تا از عكس هاي شركت كنندگان ديگه بايد راي بده سوم اينكه هر كسي كه راي ميده دليل راي خودشو تو تاپيك مينويسه مثلا من به ...و ... راي دادم بخاطرِ .....(دليل رو ذكر ميكنيد) چهارم اينكه شركت كننده ها تا پايان راي گيري حق تعويض عكسشون و ندارن و اگر تعويض صورت بگيره از دور مسابقه حذف ميشن لطفا با دقت قوانين و بخونيد چون اگر كسي موارد بالا رو رعايت نكنه رايش شمرده نميشه مسابقه تنها به جهت سرگرمي و شاديه پس با مسائل خاله زنكي و حاشيه هاي الكي مسابقه رو خراب نكنيد ٦روز فرصت داريد راي بديد همگي موفق و شاد و پيروز باشيد عكس دانيال عكس ناديا عكس نادر عكس ياسمن عكس كوكي عكس رهگذر عكس آفتابگردون عكس تارا عكس نگآر
من به آفتابگردون رای دادم چون پرواز مفاهیم زیبایی رو برام تجلی میکنه. به رهگذر رای دادم چون معصومیتی که در نگاه بچه ها هست رو دوس دارم.
به نادیا رای دادم چون عکس نیمه یا نصف صورت رو خیلی دوسدارم.. خودم هم اکثرا (نه همیشه) عکسام نیمرخیه ینی نصفه اس.! به تارا رای دادم چون از ژستش خوشم اومد در مجموع به خاطر ژست عکاسی!!