ما اینجا پیراهنهای سیاهمان را نباید دربیاوریم... اینجا سرزمین مرگهای بیانتهاست. ما هر روز میمیریم.
مردمانی لای موج های آب در آتش میسوزند ، مادری، فرزند بی جانش را میبیند و ما خیابان های شهر را راه میرویم یا میرانیم و به هم خبر می دهیم از هم، شام کجایی؟ تلگرام رفع فیلتر شد! دلمان از دریا گرفته که زورش به آتش نمیرسد، حواسمان به خودمان نیست. چه ترسناکیم ما ! #نفتکش_سانچی
دریانورد از جنس آبه، غریبهاس با آتش و سوختگی... عجب سرنوشتی شد این سرنوشت نفتکش سانچی و داغی که تو این مملکت هیچوقت تموم نمیشه فقط از پلاسکوها به زلزلهها و از زلرلهها به سانچیها منتقل میشه... متاسفم، روحشون شاد
اسامی ۳۲ سرنشین و خدمه نفتکش سانچی که ۸ روز پیش در ۱۵۸مایلی سواحل شرقی چین دچار حریق شد به شرح زیر است: ۱-مجید قصابی عروجی، کاپیتان ۲- فرید محبی، سرمهندس ۳-مجید نقیان، افسر اول ۴-حسین جهانی هلآباد، افسر دوم ۵-احسان ابولی قاسمآبادی، افسر دوم ۶-میلاد عنایتی، افسر سوم ۷--حامد بهاری هشکوایی، مهندس دوم ۸- محمدرضا رضازاده ماسوله، مهندس سوم ۹- مهدی سادگی، مهندس سوم ۱۰-حسن رومیانی، مهندس چهارم ۱۱-محمد کاووسی تکاب، افسر تدارکات ۱۲- بهرام اتحاد، افسر برق ۱۳-عبدالغنی سامری، سرملوان ۱۴- ابوذر نظامی، کمک سر ملوان ۱۵-سیدجواد حیدری، ملوان یکم ۱۶-محمدساجب علی میریدها، ملوان یکم ۱۷-محمدهارون راشید، ملوان یکم ۱۸-علیرضا نجفیفر، ملوان دوم ۱۹- علی حیدریه کهن، ملوان دوم ۲۰-بهرام پوریانی، تعمیرکار ۲۱- یاور افشاری، روغن کار ۲۲-میلاد آروی، روغن کار ۲۳-مسلم علیزاده نودهی، روغنکار ۲۴-عبدالکریم بشارتیپور، سرآشپز ۲۵-امید ضیایی، کمک سرآشپز ۲۶-ایوب مظفری عبدگاه، مهماندار ۲۷-احسان فرجی، مهماندار ۲۸- سعید دهقانی، دانشجوی عرشه از دانشگاه خارگ ۲۹-پوریا عیدیپور، دانشجوی عرشه از دانشگاه خارگ ۳۰-سجاد عبداللهی، دانشجوی عرشه از دانشگاه خارگ ۳۱-محمد پیریائی، دانشجوی موتور از دانشگاه صنعت نفت محمودآباد ۳۲-ساقی فعال، همسر حسین جهانی هلآباد روحشون شاد و یادشون گرامی ...
ای وای من....تصاویر اینقد دردناکن که ادم دستش به تشکر نمیره دارم فک میکنم مثلا به اون دانشجوها که احتمالا چقد خوشحال بودن بخاطر این شانس و این سفر یا اون خانوم که شاید خوشحال بوده کنار همسرش داره میره سفر چقد این چند ساله از اینچیزا دیدیم.... من فقط میدونم داغ عزیز خیلی سخته.....خیییلی....خدا به خونواده هاشون صبر بده...چقد جوون