خوب بگم که پیام رسان سروش درصدی واسه صدا سیماس پس نتیجه میگیریم یه لابی بزرگی پشت این ماجراس قرار بود رفع بشه با اینستا رفع می شد
تغییر خودمون دیگه ادم باید همش اپ دیت باشه فکرش زندگیش تغییر یعنی شجاعت خخخخخ حالا تغییر فیلتر شکن هم چیز خوبیه
تو پیام رسانای وطنی به جای دو تا تیک چند تا تیک میخوره خخخخ اینش خیلی باحاله هیچکس تنها نیست به معنای واقعی
ولی با پیام هایی مردم عادی کاری ندارن حتی اگر شنود شه چون همه جای دنیا یه کار معموله حالا بعضی جاها با شدت کمتر یا بیشتر ولی خب هیچکس تنها نیست یکمم منصف باشیم اگه حواسشون نباشه که تو خطرناک ترین منطقه دنیا انقد با ارامش نمیخوابیم البته تروریستا نکشن مارو زلزله میکشه خخخخ
متاسفانه کانال ضد انقلابی آمد نیوز مدام داره بن میشه ولی عجیبه که مجدد شروع به کار میکنه و ممبراشم حفظ میکنه از دلایلش اینه که فک نمیکنم دیگه اصلا رفع فیلتر شه ضمنا مدتی بود که لیست برنامه هفتگی اعتراضات تو شهر های مختلف داشت از طریق تلگرام بین مردم رد و بدل میشد
فیلتر شکنو باز میکنم اپ بانک و اسنپم قطع میشه فیلتر شکنو میبندم اسنپ و اپ بانک وصل میشه بجاش توییتر و تلگرامم قطع میشه ☹️ همینجور پیش بره میترسم دوش حمومو باز کنم در یخچال باز بشه دوشو ببندم در توالت قفل بشه زندگیه ساختن واسه ما
ببین حسن اقا میگه من فیلتر نکردم هر کی فیلتر کرده اشتباه کرده وزیر میگه اقا کار من نبوده راستشو بگو پرستو نکنه پا تو رفته رو دکمه فیلتر ؟؟؟