به نام خدا اين تاپيك اخرين تاپيك از سرى تاپيك هاي مسابقه صداي نارنجي هست متن مشترك به ٤ نفر باقي مانده ارسال شد كه براي اين دوره و اعلام مقام شركت كنند در اين بين ٢ نفر از عزيزان مون از شركت كردن انصراف دادن به دلايل شخصي خودشون اين مسابقه قرار بود بين نفر ٢ كه كاربر: @@tara@ و نفر ٤كاربر: @S o H a برگزار بشه كه خانم تارا از مسابقه انصراف دادند بااين حساب سحر عزيز نفر دوم هستند و ما به ايشون تبريك ميگيم و مدال شون هم ايشالا از طرف كادر مديريت تقديم ميشه! نفر اول مسابقات كه با راي بالايي هم اول شد اقاي @OnlineBoy هستند كه نميدونم هنوز مدال شونو دادن يا نه ،تاالان هم نميخاستم بگم نام شونو چون درخواست خودشون بود بازم تبريك ميگم و ارزوي موفقيت اين مسابقه حاشيه زياد داشت خيلي حرفا و تهمتا و نارواهايي به من برگزار كننده زديد حلال همه! اما چيزي كه هست و توضيحاتي كه بايد بدم: من دنبال برنده كردن شخص خاصي نيستم اينجا كسي كه برنده شده هيچ پست و مقامي در رابطه با گوينده تو دنياي واقعي نميدن بهش دنبال حرف نباشيد كلا٦ نفر شركت كردن و از اين تعداد كم اونم ٤نفر با راي برابر من بين اين ٦ نفر بهترين كارو انجام دادم اونم اينطور برگزار كردن مسابقه بود نه بخام حتمن كسيو برنده كنم نه برام سودي داره مدالشم به من نميدن پرونده مسابقه رو ببنديم مرسي از همه كسايي كه توجه كردند روز خوش
سلام و تبریک به دوستان برنده و خسته نباشید به آلا جون واسه زحماتی که تو این مدت بهش دادیم ممنون آلا جون واسه من که تجربه جالبی بود برد و باخت و مقام اهمیتی نداره
آفتابگردون جون هر کی انصراف میده خودش مقصره و باید از مسابقه کنار گذاشته بشه منم دلایل خودمو داشتم تقریبا یه هفته قبل هم آلا متن دوم مسابقه رو واسم فرستاده بود ولی چون نتونستم وویسو واسش بفرستم انصراف دادم ادامه دور دوم مسابقات هم که طبق قوانینی که تو اولین تاپیک اعلام نتایج مسابقه تقریبا ۲ ماه پیش بود، مشخص شده بود! اینکه میگی انصرافای به موقع یکم مشکوک برانگیزه دوستانی که دنبال حاشیه مسابقاتن همت کنن بجای این کارا تو مسابقات انجمن شرکت کنن یکم روحیشون باز بشه و سو ظن نداشته باشن
سلام خدمت عزیزان ممنونم از عزیزانی که تبریک گفتن یه نکته ای هست که خیلی این مدت منو عذاب میداد من از همون اول از خانوم آلا خواستم که اسمم رو نگن ولی یه مشکلاتی این وسط پیش اومد که الان خوشحالم اسمم رو گفتن ، چون میتونم حرفم رو بزنم من میتونم تضمین کنم تا اعلام این تایپک هیچ احدی نمیدونست این صدا، صدای من هست! چیزی که جالبه ، اعلام شد که برخی ها اعتراض کردن که این صدا با این تعداد رای تبلیغ کرده !!!!!!!!! و بعضی ها شهادت دادن!!!!!!! این سوال برای من پیش اومد، کسایی که نمیدونستن صدا صدای کیه!از کجا فهمیدن اون شخص تبلیغ کرده؟؟؟؟ واقعا این ادعا نهایت بی شرمی و پر رویی نیست؟؟؟ و من اون موقع این جواب رو دادم: "اتفاقا من هم به این افراد اعتراض دارم،چون اگه تبلیغ نمیکردن امکان نداشت با این اجراشون اصلا رای بیارن و مطمئنم تبلیغ کردن و دوستانشون بهشون رای دادن!!" البته من بابت این جمله از اون عزیزانی که عادلانه شرکت کردن و عزیزانی که عادلانه رای دادن معذرت میخوام و نهایت احترام رو براشون قائلم ولی سوال من از عزیزان اینه یه عکس مدال روی پروفایل توی یه انجمن مانند اینجا، واقعا ارزش این همه تهمت زدن رو داره؟؟؟ و این حجم از پر رویی توی وجود شما دوستان عزیز میگنجه؟؟؟ آخه وقتی نمیدونی صدا مال کیه، با چه رویی میگی من شاهدم تبلیغ کرده؟؟؟؟ ____________________________ من از همه عزیزانی که بهم رای دادن تشکر میکنم و از صمیم قلبم براشون آرزوی شادی همیشگی میکنم! و همچنین از اونایی که توی مسابقات عادلانه رای میدن تشکر میکنم شاید بتونید با رای دادن عادلانه در مسابقات بی اهمیت مثل این،تمرین بکنید تا در قضاوت های زندگیتون هم درست انتخاب کنید و موارد جنبی رو واردش نکنید و در نهایت برای توجیح کارتون به ده نفر تهمت بزنید!! خیلی ممنونم از همه
و من یه خواسته عاجزانه از کسانی دارم که به من رای دادن،و ازشون خواهش میکنم توی این تایپک بیان و اعلام کنن که آیا میدونستن صدا مال من هست؟ کاربرانی که برای 'صدای شماره"5' رای داده اند. @3mane shab@ @para3to @mahsa68 @MajiD.JD @Αli язza @**HASTY** @سایه @Haniye 75 @n@der @enayat125 @*aseman* @Hanak @Roshana. @✯ƲคƝIค✯ 14 مجموع آرا.
به نام یزدان پاک با سلام و عرض ادب و احترام خدمت عزیزان گل تاپفرومی عزیزان هم گام با شما من هم پیگیر مسابقه ی صدای نارنجی بودم و تا به امروز نتایج رو بررسی کردم نوع مسابقه زیبا و هیجان بر انگیز بود و ابتکار در طراحی اون رو شایسته تقدیر میدونماما روند اجرای مسابقه حواشی بسیاری داشت چون واقعا شفاف و منطقی نبود روال کار اولا اینکه انصراف از مسابقه در همون ابتدا و در حضور کلیه ی مسابقه دهندگان و حتی رای دهندگان باید باشه نه در انتهای گزینش برنده ی کار در ابتدا ۶نفر شروع کننده داشتیم و در آخرسه نفر به انتها رسیدن و بقیه به شکل غیر شفافی از ادامه انصراف دادند انصاف بدید تردید و حواشی داشته باشه کار... انلاین بوی، اولین برنده ی مسابقه بودند و هستند با ۱۴ رای و در اول بودنشون هیچ شکی نیست و اما بین دو رای پنجتایی که سحر عزیز و تارای نازنین بودند باید یک نفر دوم و یک نفر سوم می شد...دیدیم در گام اخر یک نفر انصراف داد که باید قبل ازین مراحل انصراف میدادند نه در نقطه ی پایان تا در انصرافشون کلیه ی شرکت کنندگان و مخاطبان اگاه بودند و تردید به دل هیچ کدوم رسوخ نمیکرد ...روال کار و اجرا خالی از اشکال نبوده بنابراین دو راه پیش رو داریم *** ۱_ مسابقه رو مردود اعلام کنیم: خود من مخالف هستم چون شرکت کننده ها زحمت کشیدند و مخاطبان وقت صرف کردند در دنبال کردن تاپیک ۲_ از اونجایی که با انصراف افراد فوق الذکر در حقیقت ما سه نفر شرکت کننده داشتیم قطعا بین سه نفر یکی اول و بقیه دوم و سوم میشن پس مدال دیگه بی معنی میشه برا سه نفر استارتر....پس یک مدال برای نفر اول قرار بدیم که همه هم در اول بودنش متفق القول هستید و رای بسیار بالایی هم داره... و مسابقه در حقیقت با یک مدال طلا پایان بپذیره. اینطوری بین سه نفر شرکت کننده یک مدال طلای مسابقات صدای نارنجی داریم. و نظر بنده و تیم مدیریت گذینه ی دوم هست . امید با این رای همه ی عزیزان رضایت خاطر رو داشته باشید... @OnlineBoy
با سلام خدمت دوستان و میترا بانو ببخشید که اینو میگم ولی اینکه میگید انصراف شفاف نبوده و ... مگه شرکت کردن دوستان و زحمات آلا بانو به عنوان برگزار کننده در ملا عام بوده که حالا انصراف شفاف نیست! خب تمام هماهنگی ها در پیام خصوصی صورت گرفته و برگزار کننده هم به بهترین شکل این کارو انجام داده به نظرم وقتی مسابقه یک نفر به عنوان برگزار کننده داره دخالت مدیران توی کارش توهین به ایشون و زحماتشه بازم با عرض معذرت ولی بهتره به این تاپیک مراجعه کنید تا ببینید که جز قوانین عمل شده و عدم شرکت به منزله انصراف هست. http://www.topforum.ir/threads/259511/ بخاطر برابری ارای شماره 1و6با ارا"4رای با این توضیح که شماره ٣،دو ارای زیر50پست ارسالی داشتن که تقلب محسوب میشود و حذف شدند و شماره 2و4با ارای"5رای چون نمیتوان بین این دوستان نفر دوم و سوم را انتخاب کرد بنا بر این بین شماره های فوق مسابقه برگزارخواهد که از بین این دوستان نفر 2 و 3 را انتخاب خواهیم کرد! به این صورت که : یک متن مشترک به همه این عزیزان ارسال خواهد شد و در2 مسابقه جدا که یکی بین شماره1و6 نفر سوم و بین شماره2و4 نفر دوم را معرفی خواهیم کرد این دوستان منتظر تاپیک جدید باشند عدم شرکت ,به منزله انصراف خواهد بود سپاس از همراهی تون