با سلام و وقت بخير عذرخواهى منو بابت تاخير پيش اومده ببخشيد بنا به دلايلى كمى تاخير افتاد خب در تاپيك قبل (اعلام نتايج)گفته شد كه بين نفر ١و ٦ كه نفر ا : @pesare rastgoo و نفر٦: @نگآر هستند مسابقه برگزاريم كه نفر سوم رو مشخص كنيم متاسفانه @pesare rastgoo از دور مسابقات انصراف دادن بنا بر اين مقام سوم به كاربر @نگآر تعلق دارد با تبريك به اين كاربر از سوي كادر مديريت مدال برنز مسابقات اهدا خواهد شد. منتظر رقابت براي مقام دوم مسابقات باشيد. وقت خوش
واقعا قضیه پیچیده ای بود خیلی دقت کردم تا یه چیزایی بفهمم تو این همه توضیحات:bucktooth: خب من میگم بگو ببینم درست فهمیدم یا نه: نفر اول 14 رای (1 نفر) نفر دوم 5 رای (2 نفر) نفر سوم 4 رای (2نفر) خب نفر اول با این اختلاف زیادش و 1 نفر بودنش که برنده شد صحیح نفر سومم که گفتید پسر راستگو انصراف داد و نفر سومم بعدی به قول شما 1 نفر مشخص شد نگار با 4 رای حالا!!!!!! از اونجایی که من همیشه وسواس داشتم سر این محاسبات دو حالت پیش میاد به نظرم: 1- یا ترتیب نفرات اینجوری باید بشه قاعدتاً: نفر اول (مدال نفر اول) 14 رای نفر دوم مشترک (هر دو مدال نفر دوم ) 5 رای نفر سوم نگار (مدال نفر سوم) 4 رای یا: 2 - حتما هر رده باید یک نفر باشه و برای رده بندی و امتیاز دوباره مسابقه بزارید که برنده همون رده رو بدست بیاره و بازنده یه پله پایین تر قرار بگیره چون بالاخر درسته مشترکن رده دومو گرفتن ولی مشخصا هر دو رایشون از نفر سوم بیشتر بوده : نفر اول 14 رای نفر دوم (نفر دوم برنده) رای اولیه 5 نفر سوم (نفر دوم بازنده) رای اولیه 5 نفر چهارم(همونجور که طبق ارا اسم بردید نگار) 4 رای فکر کنم درست نباشه بالا بودن رای اولیه در نظر گرفته نشه حتی اگر در مسابقه دومی رای پایین تری بیاری. چون این مسابقه یک مسابقه جدا بین دو نفر هستش و ربطی به آرا قبلی نداره و طبق آرا قبلی 1 رای بیشتر آورده . به نظرم با برگزاری مسابقه مطمئنا رده دوم و سوم بین نفرات برنده و بازنده (2 و 4) مشخص میشه چون بالاخره هر دو تعداد رای اولیشون بیشتر از نگار بوده. . مسابقه دوم بین خوودشون و برنده هاست در واقع. و اگر باز پسر راستگو هم انصراف نمیداد برگزاری مسابقه بین اونها هم قاعدتا میشد برای مشخص شدن رده 4 و 5 که با انصراف حسین کار اینور راحت شد. معمولا تو ردده بندی مسابقات اینجوری بوده حالا دیگه من نمیدونم
بالاخره هر مسابقه ای قوانینی داره و اون قوانین هم از طرف برگزار کننده اتخاذ میشه همه افراد شرکت کننده به این قوانین احترام گذاشتن و نظر آلا جونو قبول کردن و روند مسابقه هم پیش رفت و نتیجه اعلام شد دوستان شرکت کننده خسته نباشید و باز هم جسارتتون واسه شرکت بین این همه کاربر جای تحسین داره تبرییییک به همگی ..... تبریک میگم نگاری
ما که نفهمیدیم قضیه چیه!!!!!! نفر اول که هیچی دو نفر رای lشترک دارن و یک نفر رای کمتر از اونها چجوری میشه این فرد مقام سوم میشه و بهش تبریک میگن؟؟؟؟؟ اگه بین اون دو نفر مسابقه ای برگذار بشه و اون فرد دوم مشخص بشه!،پس اون یکی چی میشه؟؟ پنجم؟؟؟آخه نفر سوم که رایش کمتر از اونه!!! از پشت همین تریبون به بعضی ها توصیه میشه یه دوره کلاس اول ابتدایی که آموزش شمارش و اعداد در اون مقطع درس داده میشه رو بگذرونن! حداقل تا عدد 4 رو بتونن بشمرن حالا من اینجا یه بار مینویسم ایشون از رو بنویسن تا فردا فردا ببینیم چی میشه! سر خط ها: یک 1 چوب خط(I) دو 2 چوب خط(II) سه 3 چوب خط(III) چهار 4 چوب خط(IIII)