سلام دوستان ضمن قدردانی از حضور پررنگ همگی اسامی شرکت کنندگان و برندگان مسابقه به ترتیب زیر می باشد ❀ عکس 1 @heliya 3 رای ❀ عکس 2 @n@der 18 رای ❀ عکس 3 @♥ yakamoz ♥ 8 رای ❀ عکس 4 @NadyA 9 رای ❀ عکس 5 @طناز* 12 رای ❀ عکس 6 @نگآر با شمارش رای yasaman و حذف یک رای باطله (کاربر زیر 50 پست) 20 رای ❀ عکس 7 @@ tara @ 13 رای بنابراین اسامی برندگان به شرح زیر است نگآر با 20 رای نفر اول n@der با 18 رای نفر دوم @ tara @ با 13 رای نفر سوم به برندگان عزیز تبریک میگم جایزه نفر اول از طرف خودم"شارژ ده هزار تومنی " بود که به ایشان اهدا شد. جایزه کادر مدیریت تاپ متعاقبا اعلام خواهد شد
اما یه نکته بگم و اون اینکه کیک خوشگل و خوشمزه من بیشتر از 8 تا رای می ارزید :دی چون خودم پخته بودم ! جای همگی خالی
با تشکر از همه ی عزیزان شرکت کننده در مسابقه ی عکس یلدا و همچنین تشکر از نادیای عزیز بابت طراحی این مسابقه ی زیبا، از طرف کادر مدیریت به ترتیب به برندگان خوبمون نگار عزیز ، اقا نادر و تارای عزیز مدال طلا ،نقره و برنز اهدا گردید امید با هنرمندی شما مهربانان و خلاقیت همه ی کاربرای عزیزمون شاهد مسابقات بیشتر و شور و نشاط مضاعف در انجمن تاپفروم باشیم... مدال ها مبارک هنر وجودی تون باشه و موفق باشید در تمام مراحل زندگی تون @نگآر @n@der @@ tara @
ممنون ازهمه عزیزان که شرکت کردن وممنون از برگزارکننده مسابقه که خیلی زحمت کشید وممنون از میترا عزیز که جایزه رو داد
سلام به همگی من هم به برنده های عزیز تبریک میگم و تشکر ویژه از برگزار کنندگان مسابقه شب یلدای ما منزل پدری بود ولی تزیینات به عهده خودم بود فقط سفرمون کامل نیست وقتی کامل شد همه دور سفره نشسته بودن نمیشد عکس بگیرم اینم نماهایی دیگه از سفره اون وروجکم که داره فوت میکنه طاها پسرمه
Tabrik migm b hame bachehaaa Nadya keyket che xoshgel bude,mn fekr krdm hazerie:coffee: Vaaay in bala ro bbin ♡Tabrik bachehaaa♡
ببخشید با اجازه یکی از تصویرهایی که خودم بهش رای دادم تصویر شماره 6 خانم @نگآر بود چرا که چیدمان و هارمونی زیبایی داشت اما با این حال به نظر من اصلا حال و هوای شب چله رو نداشت چرا که نه از میوه های معروف شب چله مانند هندوانه و کدو خبری بود نه از حافظ و سعدی و نکته مهمتر اینکه با الهام گرفتن از عید کریسمس از میوه درخت کاج استفاده کرده بود که در سنت شب چلگی ایرانی ها جایگاهی نداشت. در هر صورت به ایشان و سایر نفرات همچنین تبریک میگم.