حضرت امام خمینی (س) در پیامی از حضرت زهرا (سلام الله علیها) چنین ترسیمی دارند: «زنی که از معجزات تاریخ و افتخارات عالم وجود است؛ زنی که در حجره ای کوچک و محقّر، انسانهایی تربیت کرد که نورشان از بسیط خاک تا آن سوی افلاک و از عالم ملک تا آن سوی ملکوت اعلی می درخشد. صلوات و سلام خداوند تعالی بر این حجره محقر که جلوه گاه نور عظمت الهی و پرورشگاه زبدگان اولاد آدم است.»
◾️آجرك الله يابقية الله! اینقدر پےِ قبرِ منِ مظلومہ نگردید هرجا دلتان مےشڪند قبر من آنجاسٺ هرجا ڪه عزا بر من مظلومہ گرفتند ساڪٺ ننشینید،حسین و حسن آنجاسٺ...! شهادت جانسوز وغریبانه صدیقه طاهره،حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر ساحت مقدس صاحب الزمان(ارواحنا له الفدا) وشیعیان و محبین حضرتش تسلیت باد.
اى بلنـد اختـــر كه ناموس خـــداى اکبری عقلِ كل را دخترى و علمِ كل را همسرى زينت عـــرش خــدا پرورده دامان توست يازده خورشيد چــرخ معرفـت را مـادرى «قسمتی از سروده آیت الله العظمی وحید خراسانی»
خیلی غم داره این جمله ،بمیرم که بانوی هجده ساله چی کشید.اون وقت ما هرکاری دوست داریم میکنیم و فاطمه زهرا سلام الله علیها شفاعت ما رو قراره تو آخرت بکنه
3️ ☑️ای مغیره تو مادرم را مجروح کردی... امام مجتبی علیه السلام در مجلس معاویه، ضمن رسوا نمودن اصحاب او و احتجاج با آنها به مغیره رو نمودند و فرمودند: أَمَّا أَنْتَ يَا مُغِيرَةَ بْنَ شُعْبَةَ ... وَ أَنْتَ الَّذِي ضَرَبْتَ فَاطِمَةَ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ ص حَتَّى أَدْمَيْتَهَا وَ أَلْقَتْ مَا فِي بَطْنِهَا اسْتِذْلَالًا مِنْكَ لِرَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله وَ مُخَالَفَةً مِنْكَ لِأَمْرِهِ وَ انْتِهَاكاً لِحُرْمَتِهِ ای مغیره بن شعبه...تو آن کسی هستی که فاطمه سلام الله علیها را آزردی و مجروح کردی، چنان که طفلی که در شکم داشت را انداخت و این همه را به خاطر اهانت به رسول خدا صلی الله علیه و آله و مخالفت امر او و هتک حرمت او کردی... الإحتجاج على أهل اللجاج (للطبرسي) ؛ ج1 ؛ ص277
☑️لعنت بر آنان که حرمت خانه پیغمبر را شکستند قال رسـول اللّه صلی الله علیه و آله: «اَلا أنَ فاطِمةَ بـابُها بابِـی وَ بَیتُها بَیتی،فَـمَن هَتَکـهُ فَقَـد هَتَک حِجـابَ اللّه.» همانا درب خـانه فاطمه سلام الله علیـها،درب خانه من و خانه او خانه من است،هر کـس حرمت آن را پـاس ندارد،حجـاب خدا را دریـده است. بحارالانوار،ج۲۲،ص۴۷۷
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها به عدد ما احاط به علمک بر حاشيهي برگ شقايق بنويسيد گل، طاقت بين در و ديوار ندارد