خدایی را حمد و سپاس گویید كه به خاطر عظمت و نورش هر كه در آسمان ها و زمین است به سوی او وسیله می جوید و ما وسیله او در میان مخلوقاتش و خاصان درگاه و جایگاه قدس او و حجت غیبی و وارث پیامبرانش هستیم. رسول خدا (ص) به من گفت: ای فاطمه هر كه بر تو صلوات فرستد، خداوند او را بیامرزد و به من، در هر جای بهشت باشم ملحق گرداند.
پیامبر اکرم (ص)، نام فرزند عزیز خود را فاطمه گذاشتند که در مورد علت این نامگذاری در حدیثی از آن حضرت (س) آمده است: «إنّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فَطمَ ابْنَتِی فاطِمَة وَ وُلدَها وَ مَنْ أَحَبًّهُمْ مِنَ النّارِ فَلِذلِکَ سُمّیَتْ فاطِمَة» ترجمه: خداوند دخترم فاطمه و فرزندانش و هر کس که آنها را دوست داشته باشد را از آتش دوزخ جدا کرده، به این دلیل او فاطمه نامیده شده است.
دلم را با غم مادر نوشتن غبار چادر خاکی نوشتن خدا بر بیرق عشاق زهرا (س) نوشت این طایفه شاه بهشتند #فاطمیه
در مجد و شرف یکه و تنها هستی در فخر تو بس، اُم ابیها هستی مریم که مقدس شده یک عیسی داشت تو مادر یازده مسیحا هستی
مانند شمع قصهات از سر تمام شد کوتاه، مثل سورهی کوثـر تمام شد سیلی وزید در وسط کوچه باد شد تا هیجده ورق زد و...دفتر تمام شد شهادت ام ابیها حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
. . گفتند: فاطمیه کدام است؟ کوچه و چادر خاکی چیست؟ اینها همه افسانهای بیش نیستند! آهی کشیدم و گفتم: خدا کند.. ..