مرا تو بیسببی نیستی. بهراستی صلتِ کدام قصیدهای ای غزل؟ ستارهبارانِ جوابِ کدام سلامی به آفتاب از دریچهی تاریک؟ کلام از نگاهِ تو شکل میبندد. خوشا نظربازیا که تو آغاز میکنی!
دست اونکسی که خوشحال کردنت رو دوست داره، روی چشماتــ تصور کن دستهاش رو که برداشت دوست داری چیببینی؟ کیو ببینی؟ کجا باشی؟ تصور کن خوشحالیت اونور دستاشه و حالا برداشته عاشقــانه ترین لحظه برام همین لحظستــ .. #
کاش با زورق اندیشه شبی از شط گیسوی مواج تو من بوسه زن بر سر هر موج گذر می کردم کاش بر این شط مواج سیاه همه ی عمر سفر می کردم من هنوز از اثر عطر نفسهای تو سرشار سرور گیسوان تو در اندیشه ی من گرم رقصی موزون کاشکی پنجه ی من در شب گیسوی پر پیچ تو راهی می جست
خیال، تنها چیزی است که بافتنش، آموزش و سرمایه نمیخواهد....... حسرتها، رویاها را می سازند بیــا بــا"هــَم" حـَرف بــِزنیـم مثــلِ "خـــورشید"بـا گــُلِ آفــتابگــَردان "تــو" بـِگویــی و دورَت بــِگــَردم "مــَن"!
عاشقانه ترینش فیلم افتر بود که حسش نبود کامل ببینمش فقط میکساشو دیدم عاشقونه ترین اهنگ اوم خیلین ولی من اوم نفس من ای نفس من خوبه بنظرم شعر اومدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ عاشقانه ترین لحظه وقتیه که نشستی تنها تو یه خونه تو یه دشت اونم شمال کنار دریا :) یه لیوان چایم دستته و رو بالکن داری نفس میکشی بیخیال تمام دنیا چی از این بهتر؟