همین که شرکت کردن و همتشو داشتن جای تبریک داره به همه من در حدِ شنواییِ خودم فقط نظرمو میگم.. دلگیر نشید لطفا صدای شماره 4 خوب بود هم نحوه ارایه شون هم ایده شون برای آهنگ زیرِ دکلمه اما جسارتا من حس میکنم با کمی تقلید از دکلمه های مریم حیدرزاده بود.. خب من شخصا از تقلید لذتِ آنچنانی نمیبرم! امیدوارم باعث آزردگی خاطر نشده باشم! صدای شماره 5 هم من احساس میکنم عجله داشتن! صداشون خوب بود اما خیـــلی سریع خوندن ! باز هم معذرت و تبریک به همه
مرسي طناز من متوجه اين شده بودم البته دير! ولي نخاستم اعلام كنم اينجا تا روز پاياني كه نتيجه رو اعلام كنم! فعلا دوستان راي بدن تا نتيجه رو بعد اعلام كنم البته راي هارو با پارتي بازي و مرامي ندين حالا اگه تاالان راي تونو اينجوري دادين تو مسابقات بعدي اينطوري نكنين حق بقيه ضايع نشه!
ممنون از همه کسایی که شرکت کردند ولی کاش سبک صداتون رو می شناختید. متن ادبی برا هر نوع صدایی مناسب نیست. شماره یک ژانر وحشت کار کرده بودن و شماره دو بد نبود ولی برا متن ادبی صدای صافتری لازمه. شماره سه معمولی بود. شماره 4 صداشون برا متن ادبی اصلا مناسب نیست. شماره 5 عالی بودن ... صدای بسیار دلنشینی داشتند. شماره 6 هم صدای معمولی که برا خوندن متن ادبی مناسب نیست.
ما يكبار سر اين موضوع با دوست ديگه اي بحث كرديم نميدونم تجربه گويندگي تون چقده كه اينارو اينجا و اينطوري گفتين!!! ولي همه با هرنوع صدايي ميتونن گوينده باشن مهم تربيت حنجره و لحن خوندن و حس هست و اينكه موضوع مسابقه شعر هست نه متن! شعر خواني دربين همه هست! ب صدا مرتبط نيس!مثل همه شاعرايي كه شعرهاشونو در محفل ها ميخونن! گفته بودم نوع صدا برميگرده به دوبله نه متن خواني و دكلمه وغيره