انار گل رنگ تو کجه بوردی؟! رفیق روز تنگ ته کجه بوردی؟! رفیق روز تنگ تو کجه بوردی؟! غریب یار مه دل ته هاییته تنگ ته کجه بوردی!؟ ته دل مثال سنگ ته کجه بوردی؟! = ) عارامش به خونمن برگرد! =)!
چقد دلش پره.. چقد حرف داره اما به کسی نمیگه.. یه روز میگف دلم میخاد برم یه جایی که هیچ کی نباشه ..هیچــ کســـ..! علیرضا تلاششو میکنه تا بخنده مثه قبلنا.. اما نع.. یه لبخند هم نزد...! یه دختر24ساله هنو زوده انقد غمگین باشه.. انقد دلش پرباشه... انقد...... ادم هرچی بزرگتر میشه ..غمگین تر میشع...! قبلنا میومد اینجا کل تابستون بود ...اما الان چی؟ دلش میخاد هرچی زودتر بره.... امروز خیلی کم خوندم... اما نیاز داشتم بیام تخلیه بشم...! : )
چقد دیشب مزخرف بود...! هنوز از راه نرسیده،،،شروع شد..! خدا هم که... فک کنم یادش رفت دیشب چی بهش گفتم قبلِ خواب! وگرنه...!!! چی بگــم... اصن گفتن نداره! عــِــی بابا...! شکرت خدا!
اینکه شبا تا صبح بیداربمونی و ازاین پهلو به این پهلو بشی و کارشمردن ترکای دیوار و شمردن گوسفندارو تموم کنی..و بعدِ مرورهمه ی گذشته ی لعنتیت و کارای که باید میکردی نکردی و کارایی که نباید میکردی و انجام شده و دیگه کاری از دستت ساخته نیس بازم خواب باچشمات غریبگی کنه... قشنگ بِش میگن زندگیِ لعنتی!fuking days نه توضیحی دارم بابت رفتارام بهشون بدم....نه دلیلِ موجهی...نه حوصله ای برای پیداکردنِ آدمِ مناسبش واسه درد و دل... نه حوصله ای واسه نگهداشتنِ آدمایِ به ظاهر مناسب واسه دردودل... بی وزنی ِ صَد مَنیه گمونم این حال...! نه میگردم پیِ راهِ حل نه واسم مهمه که راهِ حلی پیداشه.... زنگ امروزظهرش....قطعا بی حکمت نبود،میگفت همه اومدن فقط تو نیومدی خیلی منتظرت موندم....!....انقدر سکوت کردم که صداش دراومد....زهراچیزی شده؟! عی باباااااا...تازه میگه چیزی شده...!؟...چ خوش خیال...راحت گفتم نه....چیزی نشده بود که به اون مربوط باشه...میدونم میخواد کمکم کنه....ولی من که ازش کمکی نخواستم....دلسوزیِ بیجاس همش...به درک بذار نگرون بمونه.... بذارخیلیا که میدونم نگرونن همینجوری بمونن...همش دنبالِ جوابن....اینستات چیشد...تلت چیشد...چرانیستی واس چی خاموشی!....ازهمه بدم میاد...تا درخونه میاد ببینه واس چی من گوشیم خاموشه....نمیفهمم واقعا اون موقع ها که بهشون احتیاج داری هرکدوم یه گوری اَن....وجودشون الان دیگه مفت نمی ارزه...نگرونیشون مزخرفه واسم...! قشنگ آبِ راکده....پنج ساله که همچی آبِ راکده....!آبِ راکدم بعدِ ی مدت بویِ گندش همه جارومیگیره...! دمت گرم خداجون...دمت گرم انصافن
هفته های سختی میگذره: ) اون از دهات اون هفته این از دهات دیشب: ) کلی خبر خوب کلی خبر بد کلی استرس ک نمیذاره بخوابم: ) شبا خواب اسلاید بار عو پی اچ میبینم: )) استرس اینکه از دفاع نشه چی؟ اگر سیم بازم نت رو قط کنه چی؟ اگر اگر میگن تا پیش نیومد غصه نخور: ) منم میگم ........... حالا ک پیش اومده چی؟ دیشب بعد مدتها ننم شیرینی پخت برساق پخت خوردم: ) ولی بازم کبدمــــــــــ اعصاب خرد کن ترین عضو بدنم: ) دیشب همه چی به هم پیچید: ) خودم کارام دوستام: ) برای خودم و دوستام شاد باشم یا برای همین خودم عو دوستام ناراحت: ) دکتر گفت عصبی نشو: ) دکتر خیلی حرفا زد: ) گفت بستنی نخور: ) عمو دلمون به همین بستنی خوشه ....... ازمون میگیریش: )) دیه پس با حس چی شاد باشم: )) انقد گریه هامو خوردم: ) دیه فقط میلرزم: ) اونم رفع بشه همه میگن چقد قوی و صبور شدی: ) قوی و صبور شدی: ) قوی و صبور شدی: )