من صادقم نمیسوزم 1-بعضی جاها که طرف زبون ادمیزار حالیش نیست بهش نیازه 2-نه در اون حد که بزنه لت وپارش کنه 3-اگه عمدی ادم بکشه اره ولی اگه فقط سر اتفاقای سهوی مثل تصادف یا دعوا و... اتفاق بیوفته نه 4-عاشق بچه هام مخصوصا نوزاد _ ارزومه 5-نه فقط داره خودشو گول میزنه
شیش تا سوال با پنج تا جواب بعد می گی نمی سوزی؟ ولی جواب آخریت کبابم کرد چرا نمیشه آخه؟ وقتی یه گربه می تونه حس خوبی داشته باشه من نمی تونم ینی؟ راستی چه حیوونی تو رو یاد من میندازه؟ کلمه سمت راست بیشتر با کدوم کلمه سمت چپ سازگاری داره؟ یعنی به لحاظ احساس سیب زمینی => ریاضی تاریخ جغرافی علوم تجربی لواشک=> شیطان آدم خدا نماز خودکار=> دست پا سر روده سطل زباله=> من(پسرراستگو) تو او آنها گوشی موبایل=> تفنگ فشنگ ضدگلوله تانک سرما=> دیو پهلوان پیرزن بچه آلوئه ورا=> سیب زمینی لواشک خودکار سطل زباله گوشی موبایل سرما
کو؟ 5 سوال بود دیگه 1-دنیا محل عذاب کشیدنه میتونی خوش باشی ولی نه عمیقا فقط خودتو زدی به بیخیالی همین اخه گربه مگه عمق داره 2- سیب زمینی: ریاضی لواشک:ادم (چه ربطی داره آخه) خودکار: دست سطل زباله: آنها گوشی مبایل: تانک سرما: دیو آلوئه ورا: سرما
پاسخ اینایی که جواب دادی: سیب زمینی رو به علوم تجربی یا جغرافیا نسبت ندادی یعنی هیچ حسی نسبت به یه سیب زمینی واقعی نداری و آشپزیت افتضاحه. به ریاضی ربطش دادی که یعنی فقط ازش یه تصور انتزاعی داری لواشک رو می تونستی به شیطان نسبت بدی که نشون می داد از لذت بردن تا حدی احساس گناه می کنی و کار نادرستی می دونیش و اگه به خدا نسبت می دادی یا نماز یعنی سعی می کردی این گناهت رو بندازی گردن خدا (اینو معمولا آدمای نادرست تر انتخاب می کنن). ولی تو گفتی آدم یعنی رابطه خوبی با کودک درونت و لذت بردنت داری. خودکار ... سطل زباله احساس ترس از گروه آدمایی که تو جزوشون نیستی داری. این احتمالا بر می گرده به همون خاصیتت که طرف خودیا رو می گیری و می خوای اونا هم طرفتو بگیرن گوشی موبایل: داخل موبایلت چیزایی هست که می خوای محافظت بشن و موبایلت برات خیلی بیشتر از یه وسیله اس. موبایلت برات هم خونه اس و هم به صورتی به عنوان صاحبش کلی با خودت حال می کنی سرما: نشونه ی منطقی و بی احساس فکر کردنه و چیزی که بهش نسبت می دی حس تو رو نسبت به منطقی ها و منطقی بودن بیان می کنه. دیو : یعنی احساس وحشت و درماندگی و ناشناختگی. پهلوان: همون دیوه با رویکرد فعال و تلاشگرانه. یعنی از منطق ترس و وحشت دارم ولی تلاش می کنم بهش پیروز بشم. آلوئه ورا می تونه جنبه های مختلفی داشته باشه که از سبز بودن و گیاه بودن و حیات داشتن شروع میشه و به لوکس بودن و ظاهری بودن ختم میشه. این که اونو به سرما نسبت داری رویکردتو نسبت به سرمای منطق و منطقی ها بیشتر نشون میده: سعی می کنی با لوکس بودن ظاهری جبرانش کنی. در کل به نظرم از همه ی اینا میشه این نتیجه رو گرفت که شاید بهتر باشه به عنوان یه فرد مستقل کمی مسئولیت پذیری رو تمرین کنی و نسبت به انتخاب های خودت بیشتر هوشیار باشی چون دنیا برای هیچ کس راهش رو کج نمی کنه. موفق باشی و شاد رفیق
خسته كه نشدي؟ يه كم با اين كلمات جمله بساز : ١.دانشگاه ، چراغ خواب ، يخچال ، ترمز ، انتگرال ٢. قيمه نذري ، شيلنگ، خر و پف، ريمل، كاشي ٣. قرقره ، كاكتوس ، شارژر ، ترازو ، چراغ قرمز ٤.آفتابه ، شامپو، كيف پول، تاكسي، كليد نظرت در مورد شخصيت افراد زير و حرفه اي بودن يا نبودنشون : طارمي بيرانوند تتلو ديجي فسنقري=)) گلزار خياباني حامدهمايون بهاره رهنما عليشمس و مهدي جهاني
پری اومدم که بسوزونمت :d یک فروند هواپیما در مرز آمریکا و کانادا سقوط میکند. بازماندگان از سقوط را در کجا دفن میکنند؟ (کانادا – آمریکا – هیچکدام) فرض کن تو مسابقه ی دوی سرعت شرکت کردی. از نفر دوم سبقت می گیری حالا نفر چندم هستی؟ اگر وی همون مسابقه از نفر آخر سبقت بگیری، نفر چندم خواهی شد؟ اگه زمین نبود دوست داشتی تو کدوم سیاره زندگی کنی؟ شماره پات چنده؟ برا مسافرت کجارو ترجیح میدی؟ روز رو ترجيح ميدي يا شب رو؟چرا؟ امروز رو بيشتر دوست داري يا فردا؟ چجوری با انجمن تاپ فرام آشنا شدی؟ از چي متنفري؟ دوست داري دوباره بچه شي؟ دوست داري همسر آينده ات چه خصوصياتي داشته باشه؟ بزرگ ترين دروغي که گفتي چي بوده؟ کدوم شهر رو برای زندگی انتخاب میکنی جز کرمان؟ ازچه غذایی خوشت میاد ؟
نه 1-خوبیه دانشگاه یخچال همیشه پُرشه که هیچ ترمزیم روی خوردنه خوراکیا نداری دیگه ربطی به انتگرال و چراق خواب نداره(خدایی این چی بود گفتم) 2-کاشکی وقتی قیمه نذری میاوردن شیلنگ آب توش نمی بستن لیموی توش عین مژه ی ریمل زده شده س خرفشو کجا جا بدم بقش باشه بعدا طارمي :مرد شرایط سخت(مقیتای آسونو خراب میکنه ولی سختارو گل میکنه) بيرانوند:نمیشناسم تتلو:سرخوش و بیکار ديجي فسنقري=)):جاننن؟چی هست گلزار:تکلیفشو نمیدونه هی شغل عوض میکنه دچار دوگانگیه خياباني:حرفی ندارم حامدهمايون:شاد و رقاص بهاره رهنما:سرخوش و بیخیال عليشمس و مهدي جهاني :از سرخوشی گذشتن
خودتو توی یک کلمه توصیف کن ؟ به این جمع (صندلی داغ) چه نمره ای میدی ؟دوس داری تا کی توی این جمع باشی ؟ دوس داری چکاره بشی ؟فک میکنی بشی ؟ بهترین جاهای تفریحی شهرت؟ بهترین انیمیشن؟؟ بهترین فیلم سینمایی ایرانی؟؟ بهترین فیلم سینمایی خارجی ؟؟ بهترین سریال ایرانی؟؟ اسم ادکلن یا عطرت چیه؟؟
زورت نمیرسه 1-خو هرکسیو ببرن کشور خودش 2-دوم 3-یکی مونده به آخر 4-گفتم 5- 38 6-شمال ک جنوب هر دوتا خوبن 7-شب چون شب تو تنهایی خودم راحترم 8-هیچ کدوم 9-گفتم 10-دورویی 11-نه 12-گفتم 13-گفتم 14-گفتم 15-گفتم تکراری نپرسید دیه