1-غریبه 2-اره 3-ماه که هیچی ولی سالی شاید 200تومن بشه 4-از این جور چیزا اصلا نمیخرم 5-تو هر شرایطی کنارت باشه و راز دار باشه 6-با پدر و مادر8 نفر همشون لیسانسو دارن 7-هیچ کدوم
خخخخخ فدات 1- اره مرسی تو خوبی؟ 2-یه دختر ازاد و دپرس و گاهی شیطون و با معرفت 3-تو واقعیت فقط خانوادمو میبینم تو مجازی پسرا چون دخترا عاشق میشن کلا فراموشت میکنن 4-اسم سریال مورد علاقت از تبسم 5-خخخخ نمیدونم 6-نت گردی میخواستم رمان بزارم تو نت اینجارو یافتم 7-کدوماشون هر دوتاشون دوستام هستن 8-خانوادم
چندتابچه این؟! اگه بخوای ازخانوادت گله کنی مهم ترینش چیه؟! رابطه ات بابرادرات؟! تاحالا عاشق شدی؟! اسم یکی از دوستای پسرت؟!(حقیقی) مهم ترین دغدغه ات؟! اخرین باری که ازته دلت خندیدی؟! یکی از حسرتات؟! نظرت راجب من چیه؟! گرون ترین کادویی که بهت دادن چی بوده؟! یکی ازشکستای زندگیت؟! اخرین باری که گریه کردی؟! اگه یه نفرواجبارت کنن بکشی کیومیکشی؟! دوست داری چیوتجربع کنی؟! یه حرفی که بهم نزدی؟!
1-سه بار گفتم با خودم شیش تا 2-طرز فکرشون 3-متوسط 4-عاشق نه ولی یکیو دوست داشتم 5- ندارم 6-هدفم 7-دختر شاد و شیطون و با معرفت 8-جعبه خاتم( مثل جا جواهراتیه ولی کوچیک تر) 9-نداشتم 10-یک سال پیش 11-بگم نمیشناسی 12- خیلی چیزارو 13- ندارم
به به داری یه مقداری سرخ شده و طلایی رنگ می شی، دیگه وقتشه برگدونمت اون طرفت سرخ بشه نظرت راجع به حقوق بانوان در ایران چیه؟(زیاده، خیلی زیاده، زیادیه، خیلی زیادیه) نظرت راجع به غیرت چیه، این که یه مرد نسبت به زنش یا خواهرش یا مادرش احساس می کنه وظیفه داره تو روابط شخصیشون دخالت کنه؟ نظرت راجع به غیبت چیه؟ این که یه زن نسبت به شوهرش یا برادرش یا پدرش احساس می کنه وظیفه داره تو روابط شخصیشون دخالت کنه؟ به نظرت چرا بعضیا احساس می کنن خیلی می دونن و به بقیه از بالا به پایین نگاه می کنن؟
خخخخ کو من که نمیبینم 1-زیاده 2-نه غیرت یعنی پشت خواهر یا مادر یا همسر بودن مثل تکیه گاه بودن و نذاره کسی اذیتشون کنه 3-یه سری عقده ها کمبود های زندگی باعث میشه برای اینکه کم نیاری خودتو برتر از همه بدونی در حالی که از همه پایین تری همه کمبود دارن ولی اینکه کمبوداشون عقده بشه اصلا خوب نیست
1-فکر میکنی چقدر برای رسیدن به هدفت تلاش کردی ؟ 2-وقتی میری جلوی آینه اولین فکری که به ذهنت میرسه چیه؟ 3-چند ساعت برای اینترنت و دوستای مجازیت صرف میکنی؟ 4-تا حالاازکلاس بیرونت کردن؟ 5- معلم تنبیهت کرده؟ 6- از کلاس جیم شدی؟ 7-چیزی که میتونه خیلی خیلی بترسونتت چیه؟ 8-تاحالا شده خودتو بزنی محکم؟اگه آره:خب چرا همچین میکنی؟ 9-مزخرف ترین سوالی که ازت پرسیده شده چی بوده؟ 10-بهترين دوست اينترنتيت كيه؟(صادق باش! خسته که نشدی باز میام سراغت
1- بخاطر دلایلی نیاز به تلاش نداشتم 2-چقدر خوشگلم 3-بیشتر وقتا اینجام 4-اره 5-دبستان تا دلت بخواد 6-نه 7-هیچی 8-اره عصبی بودم دستمو زدم به دیوار برای تخلیه ی خودم وگرنه حتما میترکیدم از اعصانیت 9-نمیدونم 10-آترین نهخخخخ منتظرم
خب در چه حالي خانوم پري؟ خسته كه نشدي؟ اولين كلمه اي كه درمورد هر كدوم از كاربراي زير به ذهنت مياد بگو سعي كردم بيشتر از دوستات باشن اگه كسي جا مونده بود خودت اضافه كن تبسّم نيوشا رهااا مهسا٦٨ ٦محمد٧ اترين عليرضا هاناك جويركس نگار ميترا سايه پرستو پسر راستگو سارا بلا پدرام فرشته حالا واسه هر كدوم از اين كاربرا يه عكس بذار فكر ميكني شبيهشونه تو مرحله ي بعدي هم يه اهنگ متناسب باشناختي كه داري از هركس بهش تقديم كن
بيشتر چه تيپي لباس ميپوشي ؟ تيره ، رنگي ، اسپرت، جينگول يا مجلسي و .... هنوز عروسك بازي ميكني؟ يا عروسكاتو نگه داشتي؟ ايا واقعا دختر بايد لوس باشه؟ نظرت در مورد كار كردن خانوماي متاهل چيه؟ به نظرت ميايد كار كنن؟ يا اگه كار ميكنن چه شرايطي داشته باشه؟ نظرت دو مورد مهريه و حق طلاق و ... چيه؟ اگه دو نفر ازدواج كنن بعد از يه مدت ببينن واقعا باهم كنار نميان هرچي تلاش كردن بايد جدا شن يا واسه حفظ ابرو تا اخر عمر همونطور زندگي كنن؟ فكر ميكني بعد ازدواج همه ي كاراي خونه بايد گردن خانوم باشه ؟ اگه ازدواج كني همسرت بگه مثلا حق نداري ديگه بري پدرتو ببيني چه برخوردي داري باهاش؟ ملاك هات براي ازدواج به ترتيب اهميت چيه، و فكر ميكني نظرت با خونوادت متفاوته؟ اگه يكيو دوست داشته باشي خانودات قبول نكنن و يه شخصيو خانوادت مناسب بدونن و اصرار به ازدواج كنن اما تو مناسب ندوني ، تو اين دو حالت عكس العملت چيه ؟ هستيم همچنان