سه شنبه ساعت 11 شب نیمه نهایی و فینال و قهرمان دوره دوم مسابقات تابستانه Pes 2017 در انجمن مشخص میشه. نفر اول 15 هزار تومن نفر دوم 10 هزار تومن از امیرحسین عزیز که واقعا کمک زیادی به جذابیت بازیها انجام داد گزارشگری از بازی به صورت وویس از تلگرام و انجام بازی ها در سیستم سپاسگزارم از ناظر مسابقه هانیه عزیز ممنونم و تقاضا دارم اگه امکانش هست به نفرات اول و دوم مدال بدن و تو پروفایل شون ثبت بشه. @Hanak یه تشکری میکنم از دوستانی که تا این مرحله جام همراه بودن از مجید عزیز که تیمش خیلی قشنگ بازی کرد و کلی موقعیت از دست داد و با بد شانسی حذف شد. @MajiD.JD از سجاد عزیز که با تموم مشغله در کنارمون بود و اسپانسر اول مسابقه شد @*Sajjad* از علیرضا عزیز که زحمت زیادی کشید که بمونه تو جام حذف شد و اسپانسر دوم مسابقه شد. @Αli язza از مصطفی عزیز که با شایستگی تنها با یه باخت از گروه مرگ حذف شد. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تبریک میگم ب سینا و دنی سینا اول شد خسته نباشید ب امیر و حسین و دانیال ک خیلی زحمت کشیدن . و خیلی ممنون از سجاد ک قبول کرد یک قسمتی از جایزه رو . همچنین از دانیال هم ک اسپانسرشد @*Sajjad* @DaniyaL @>>sina<<
با توجه به رای کادر مدیریت ، به برندگان عزیز مدال تعلق خواهد گرفت ... تبریک به آقا سینا و آقا دانیال... و خسته نباشید کلیه ی شرکت کننده های عزیز...
نیمه نهایی و فینال مسابقات انجام شد. نتایج جالب و غیر قابل پیش بینی رقم خورد... قهرمان دوره دوم مسابقات تابستانه pes انجمن تیم لیورپول شد تبریکـــــ میگم به سینا عزیز و جایزه ناقابل 15 تومنی به ایشون داده شد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ عکسهای منتخب از نیمه نهایی و فینال مسابقات جدول گلزنان این مسابقات ممنون از همگی دوستان که به جذابیت این مسابقه کمک کردن چند نفری هم بودن که میخواستن شرکت کنن ولی قسمت نشد با ما باشن ازشون معذرت میخوام خدمت اون دوستان باید بگم که سعی میکنیم هر فصل یکبار این مسابقه جذاب رو بذاریم تا همگی بتونید شرکت کنید و در آخر... تشکر میکنم از اسپانسر های این مسابقه علیرضا و سجاد عزیز @*Sajjad* @Αli язza ناظرین این مسابقه هانیه و میترا عزیز @Hanak @M!TRA امیرحسین مسول انجام بازیها و گزارشگری به صورت وویس تلگرامی... و مجید عزیز که به عنوان یه فرد با تجربه در کنارمون بود @MajiD.JD