سلام و درود خدمت دوستان خب هشت نفر مشخص شدند امیرحسین _________ رئال دانیال __________ آرسنال سجاد __________ بایرن مجید __________ چلسی علیرضا _________ پاریس سینا __________ لیورپول مصطفی __________ منچستر یونایتد رضا ____________ بارسا مسابقات ب صورت دو گروه چهار تیمس ک گروه ها بعد نقل و انتقلات مشخص میشند دو تیم اول هر گروه ب صورت ضبدری باهم بازی میکنند . بازی ها رفت و برگشتن قهرمان مبلغ 15 هزار تومان و نایب قهرمان مبلغ 10 هزار تومان جایزه میگیره تو گروه تلگرام گزارش بازیا و عکس بازیا گذاشته میشه . تو این تایپک فقط نتیجه نهایی بازی ها و جدول گذاشته میشه هر تیم 100 سکه داره و دو روز مهلت نقل و انتقلاته فردا لیست بازیکنای تیم ها تو تایپک قرار میگیره نقل و انتقالی ک صورت میگیره باید حتما توسط یکی از طرفین تو این تایپک گذاشته شه ب شکل پایین نام بازیکن: تیم مبدا: تیم مقصد: سکه: تشکر فراروان از امیرحسین و دانیال ک کمک میکنند ب برگزاری این بازیا امیرحسین لطف میکنه بازیارو پلی و گزارش میکنه @DaniyaL گروهA بایرن رئال آرسنال منچستر گروهB بارسا پاریس چلسی لیورپول
دوستان تا فردا بعد از ظهر مهلت نقل انتقالات داريد فردا شب جام استارت ميخوره از همه دوستاني كه در اين جام شركت دارند تقاضا دارم آنلاين باشن
دوستان باز تاكيد ميكنم تا فردا بعد از ظهر مهلت نقل انتقال داريد ساعت ١١ شب كساني كه شركت كردن ظر اين جام انلاين بشن تو گروه تلگرام
نام بازیکن: کریس اسمالینگ تیم مبدا: منچستر تیم مقصد: آرسنال معاوضه با ژاکا _______ نام بازیکن: لوک شاو تیم مبدا: منچستر تیم مقصد: آرسنال سکه: معاوضه با مرته ساکر
گروه ها بصورت سیستم مشخص شد عکسای گروه ها ب پست اول اضافه میشه گروه A بایرن رئال آرسنال منچستر گروه B بارسا پاریس چلسی لیورپول __________________ نام بازیکنان: کاسمیرو و ناچو تیم مبدا: رئال تیم مقصد: پاریس نام بازیکن: مارکینیوژ تیم مبدا: پاریس تیم مقصد: رئال از تیمایی ک فقط تو کاپن بیا گروه
گروه نمیتونم بیام من رو این بازیکنا میخوام معامله کنم : بایرن: آلابا، لواندوفسکی،ژاوی مارتینز پاریس: کاوانی، تیاگو آرسنال: سانچز بارسلونا: بوسکتس
کیهیلو میدم + 20 -->تیاگو سیلوارو میگیرم موراتا + 20 --> کاوانی میگیرم _________________________________ اگه بقیه ام دیدن پیشنهادام ایناس بایرن: آلونسو + 20 --> آلابا موراتا + 20 ---> مولر یا لواندوفسکی ژاوی مارتینز--> 25 میدم براش آرسنال: ویلیان -->با سانچز عوض میکنم بارسلونا: بوسکتس ---> 30 میدم