1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ماندگاری سفيد کردن دندان

شروع موضوع توسط PARHAMDENT ‏7/8/17 در انجمن سـرگـرمـی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سفيد کردن دندان يک روش دائمي نيست. افرادي که دندان هاي خود را در معرض مواد غذايي و نوشيدني هايي قرار ميدهند که ميتواند باعث تغيير رنگ دندان شود خواهند ديد که سفيدي دندان در کمتر از يک ماه از بين ميرود. در افرادي که از اين نوع نوشيدني ها و مواد غذايي دوري ميکنند ماندگاري سفيدي دندان به يکسال يا بيشتر ميرسد.
    آيا سفيد کردن دندان به ميناي دندان آسيب ميرساند؟
    بررسي محصولات سفيد کننده کارباميد پراکسيد 10% نشان داد که هيچ اثري بر ضخامت يا سختي ميناي دندان ندارند.
    آيا سفيد کردن باعث از بين رفتن دندان هاي پر شده ميشود؟
    استفاده چندين ساله از مواد سفيد کننده در دندانپزشکي ها هيچ آسيبي به دندانهاي پر شده را نشان نداده است.اما بخاطر داشته باشيد دندانهاي پر شده با اين مواد سفيد نميشوند .
    آيا سفيد کردن دندان به عصب آسيب ميرساند؟
    هيچ مدرکي مبني بر اينکه سفيد کردن دندان باعث آسيب به عصب دندان ميشود وجود ندارد.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏7/8/17
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    93
    دکتر من گفت اگر مراقب نباشم شاید بدتر از رنگ فعلی دندونام بشه من هیچ دندون پر شده ای ندارم ولی رنگ دندونام به صورت طبیعی زیاد سفید نیست اما دو بار تصمیم جدی گرفتم برای سفید کردن و منصرف شدم اما فکر میکنم وقتی هیچ مشکلی از لحاظ جرم و لک رو دندونام ندارم سفید کردن الکیه کلا هر چیزی که احتمالش هست به دندونام اسیب بزنه نه نه نه !!انجامش نمیدم