High and Dry قال گذاشته شده ، تنها شده،در موقعیتی که کسی کمک نمیکند مثال: My friend told me he is coming over here but he left me High and dry دوستم بهم گفت که داره میاد اینجا اما منو قال گذاشت
I smell a rat بوی آدم فروش به مشامم میرسه Rat : در فرهنگ اروپا و آمریکا به معنی "نامرد" "آدم فروش" هستش درست مثله صفت روباه که در فرهنگ فارسی به معنی موزی بودن استفاده و تشبیه میشه. مثال: Smells like a rat in this room بوی جاسوس رو تو این اتاق حس میکنم
If you can't stand a heat get out the kitchen معنای لقوی: اگه نمیتونی گرمارو تحمل کنی از آشپزخونه برو بیرون معنای کلی: اگه دوست نداری بمونی برو بیرون مثال: Teacher : today I'm going to talk about Internet معلم: امروز میخوام راجب اینترنت صحبت کنم Student : I don't like to hear about that دانش آموز: من دوست ندارم راجبش بشنوم Teacher : so if you can't stand a heat get out the kitchen معلم: پس اگه دوست نداری بشنوی برو بیرون
(Deep Inside) Deep Down از ته دل، از درون، با اعماق وجود مثال: you told me that you are sad deep down تو بهم گفتی که از ته دلت ناراحتی she is really feeling happiness deep inside اون واقعا خوشحالی رو از ته دلش احساس میکنه