1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

منو ببخش...

شروع موضوع توسط MOSTAFA ‏19/2/11 در انجمن اشعار

1. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0
    [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]منو ببخش عزیز من اگه می گم باهام نمون [/FONT]​

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دستای خالیمو ببین آخر قصه رو بخون [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] ترانه ای رو که برات گفته بودم فروختمش [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با پول اون نخ خریدم زخم دلم رو بستمش [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]همسفر شعر و جنون عاشق ترین عالمم [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تو عشقتو ازمن بگیر من واسه تو خیلی کمم[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بین من و تو فاصله است یک در سرد آهنی [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]من که کلیدی ندارم تو واسه چی در می زنی [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]این در سرد لعنتی شاید که نخواد وا بشه [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]قلبتو بردار و برو قطار داره سوت می کشه [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]همسفر شعر و جنون عاشق ترین عالمم [/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تو عشقتو از من بگیر من واسه تو خیلی کمم[/FONT]​

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    bebkahs na bekhatere einek tarafet leyeghe bakshide shodane balke to layeghe arameshi :gol2: