هدفم ؟ خودِش یه هدفِ . کار و آزادی اندیشه . وقتی اسم آزادی و اونور رفتن میاد همه فک میکنن بخاطر حجابشه ک میگیم . ولی نه . من همینجا هم اصن حجاب ندارم . ولی اصل آزادی اندیشه س. اینور وقتی کسی ازت میپرسه ب چی اعتقاد داری ؟نمیتونی خیلی راحت جواب بدی. اگ بگی خدا و پیامبر چیه؟اعدام میشی! با این نگرش کم کم زندگی کردن اینور خعلی سخت میشه ..خیلی موانع بوجود میاد واست که نمیتونی حضور پررنگ و موثر توی جامعه داشته باشی . مرد خارجی بهتره . یه دوستِ آمریکایی دارم ک از هر لحاظی برتری داره ب پسرای ایرانی ... البته ب پسرا بر نخوره.. همیشه بد و خوب همه جا هس ..
خبببب طبق معمول تشکر بابت پاسخ سری سوم و شروع سوالات سری چهارم این دفه کمتر میرسم 1. اگه قرارباشه به چيزي اعتراف كني اون چيه؟ 2. اگه ازت دعوت بشه بري مريخ كيو با خودت ميبري؟(2نفر) 3. چرا میگن کله اش بوی قرمه سبزی میده چرا نمی گن بوی فسنجون میده ؟ 4. خوشبختی یعنی؟ 5. بین بازیگر تئاتر شدن و خواننده شدن کدومش؟ (انتخاب هر دو جایز نیست اولویت مهمه توجواب)
خبببب طبق معمول تشکر بابت پاسخ سری سوم سلوم سلوم امید و شروع سوالات سری چهارم این دفه کمتر میرسم بیخود میکنی 1. اگه قرارباشه به چيزي اعتراف كني اون چيه؟ چیز خاصی نیس تو زندگیم برا اعتراف 2. اگه ازت دعوت بشه بري مريخ كيو با خودت ميبري؟(2نفر) سعید داداشم ، و یه پسره ک تازه باهاش اشنا شدم و خدای نجوم و کوانتوم و فضاس .. لازمم میشه تو مریخ اطلاعاتش 3. چرا میگن کله اش بوی قرمه سبزی میده چرا نمی گن بوی فسنجون میده ؟ فسنجون بو نمیده خو ، قرمه سبزیه ک بوش میپیچه تو خونه 4. خوشبختی یعنی؟ آرامش خاطر و رسیدن ب اهداف 5. بین بازیگر تئاتر شدن و خواننده شدن کدومش؟ (انتخاب هر دو جایز نیست اولویت مهمه توجواب) خب معلومه ک بازیگر تئاتر . خوانندگی کیلو چند؟
خب رها من اومدم نبینم جواب یهکلمهای بدیا اسم عروسک دوران بچگیت؟ تاحالا شده بخوای حافظه ت پاک بشه؟ شده هی بخوای بخوابــی تاپ تاپ قلبت نذاره؟ واژه ی "دانشجــو" رو تعریف میکنی؟؟ پای مورچه چند تا بند داره ؟ به هیولا اعتقاد داری؟ اگه یه تیکه ابر داشتی چیکارش می کردی ؟ پریشب به کی زنگ زدی؟ تولدت مبارک ؟ برادر زن علی ، دایی زن محمد میشه، علی چکاره زن محمد میشه؟
خب رها من اومدم خوشومدی داداچچچچچچ نبینم جواب یهکلمهای بدیا چشتو ببند اسم عروسک دوران بچگیت؟ من کلا یه دونه عروسک داشتم اونم دوران راهنمایی از سوریه خریدمش، اسمشو گذاشتم اِلشَن. خعلی دوسش میدارم هنوزم دارمش.. بچه تر ک بودم اصن عروسک بازی نمیکردم همش فوتبال تاحالا شده بخوای حافظه ت پاک بشه؟ بیشتر دوس داشتم حافظه ی اطرافیانم اون قسمتاییش ک مربوط ب منه پاک بشه .. شده هی بخوای بخوابــی تاپ تاپ قلبت نذاره؟ نه بابا ازین اداها بدم میاد میگیرم میکپم راحت:sleep: واژه ی "دانشجــو" رو تعریف میکنی؟؟ یک موجود بدبخت آواره که هیچ غلطی نمیتونه بکنه و نمیکنه ..:banghead::banghead: دقیقن مثل آمریکا پای مورچه چند تا بند داره ؟ بند؟ مگه زندانه ؟ شایدم آرایشگاس :cautious::cautious: به هیولا اعتقاد داری؟ به روح اعتقاد داری؟؟ :wonder: اگه یه تیکه ابر داشتی چیکارش می کردی ؟ ابر؟ اتاقمو گرد گیری میکردم باهاش پریشب به کی زنگ زدی؟ خیلی وقته نه زنگ زدم ب کسی نه کسی بم زنگ زده .. یکی دو ماهی میشه .. تولدت مبارک ؟ تولد عید شما هم مبارک ..شله شله شله شله برادر زن علی ، دایی زن محمد میشه، علی چکاره زن محمد میشه؟ عمه ی تو
مشدی چطوری؟ نظر بده من: کامران ممد پری جمله بساز جویرکس..استخر.تشت.افتابه یه عکس بزار من رهاا جویرکس کامران شنیدم زن داری:/ خحالت بکش
مشدی چطوری؟ خوبوم یــــــــره نظر بده من: ببخشید شما؟؟؟ بامزه ای کامران اوووووووه بابا خــــفن ممد کدوم ممد؟ جویرکس؟ سرباز کچل خول دیوونه پری شیطون و ورپریده نشون میده ، ولی باطنش اینجوریا هم نی جمله بساز جویرکس..استخر.تشت.افتابه جویرکس تو تشت نشسته بود فک میکرد تو استخر باغ باباش لش کرده یهو آفتابه خورد تو سرش از رویاهاش اومد بیرون .. یه عکس بزار من رهاا کامران شنیدم زن داری:/ چقد خبرا زود میپیچه خحالت بکش نمیکشم ، ازدواج سنت پیامبره برو تو هم شوهر کن
در چه حالی رفیق؟ کار فنی بلدی ؟ مثلا چه بدونم سشوارت خراب شه سعی میکنی اول خودت درستش کنی ؟ ماشینت خراب شه خودت کاپوتو میدی بالا یا ترجیح میدی کمک بگیری ؟ به نظرت یه دختر که کارای فنی هم بکنه دیگه ظرافت دخترونه نداره یا الکی میگن ؟ سیگار یا گل میکشی ؟ قلیون ؟ مشروب؟ ترجیح میدی با 3،4 تا دوست خودمونی عصر بری کافه یا یه جمع که بیشترشونو نمیشناسی تو یه تولد بزن بکوبو .... اهم اهم به نظر خودت در اینده میتونی تو یه محیط مردونه پا به پای اقایون کار کنی ( رقابت سالم ) و اخلاق و رفتارت تغییر منفی نداشته باشه ؟ منظورمو خودت بگیر از هر کدوم از شخصیت های زیر چی دقیق یادت میمونه ؟ ( از انجمن قبلی هم میگم شاید اینجا نباشن ) مرجانه میترا سایه زیما بهزاد مارشال امین دلارام | مهرنوش تبسّم تیشان .مهسا. پدرام جویرکس سلنا بابا بزرگ هانا یکتا مانی ایگین مجید جی دی فعلا همینا تو ذهنم بودن سوال فوتوشاپی بدیم یا نه ؟
با فحش و فحشکاری تو دنیای مجازی موافقی یا مخالف ؟ مثلا از ملیکا تهامی خوشت نیاد میری زیر هر عکسش فحش میدی ؟ یا ترجیح میدی کلا نری تو پیجش؟ به نظرت این افرادی که میان پیج های ضداخ و از اینا میسازن ، افرادی مث ممل لمینت و ... اینارو مسخره میکنن کارشون داره به فرهنگ سازی کمک میکنه ؟ یا بدتر مسخره کردن و فحش و بی فرهنگیو رواج میده ؟ اگه یه سمت مهم مربوط به فضای مجازی داشتی چطوری با فحش دادنا و کارایی که ابروی ایرانو میبره مقابله میکردی ؟ با کسایی که در ظاهر مدلینگ کار میکنن اما خب هدف پیجشون چیزای دیگش چیکار میکردی ؟ کلا اگه توضیحی در باره ی این مسائل داری یا حرفی تو دلت بوده هم بگو بدونیم
به نظرت تو یه رابطه فقط باید پسر همه جا خرج کنه ؟ کلا نظرت در مورد اینکه زن جلو مرد نباید دست تو جیبش کنه چیه ؟ من که به شخصه مخالفم حس عذاب وجدان میگیرتم نظرت راجع به دوستیای اجتماعی ؟ فکر میکنی تو رابطه ادم باید محدود به یه نفر باشه ؟ نظرت راجع به کسایی که به خاطر پول ماشین تن به یه رابطه ی یکی دو ماهه میدن چیه ؟ فعلا همینا هستیم همچنان