امیر کیه ؟؟ امیرِ گروهمو میگی؟ تو یه گروهه دیگه دیدم باحاله اوردمش گروهِ خودم بیا برو بابا با این سوالات . دیگه نپرسیا نخاستیم
خب من اومدم از اين سوالاي عكسي دوست داري؟ با تصوري كه داري هركودوم چه شكلين يه عكس بذار : اول خودم محمد ادمين نگار ميترا سايه محمد رپر پري اينفينيتو پرستو برگ زرد ٥ تا كاربري كه بيشتر ميشناسي به انتخاب خودت به همونا به ترتيب يه اهنگ هم تقديم كن
خب دانشجوي محترمه ي رشته ي زبان يه كم اينارو ترجمه كن حالا اگه با قافيه ترجمه كني كه خيلي كارت درسته=))) دکترم گفته ببوسد شب به شب یارت تو را ارام بخش تر از قرص های خواب است بوسه ات هرچه بدخلقی کنی از قبل عاشقتر شوم هرچه قهوه تلختر، نوشیدنش دلچسب تر!!!... پنج دقیقه جادویی بعد از آلارم صبح هست که شما توانایی گرفتن سخت ترین تصمیم ها رو توش دارین. مثل گرفتن مرخصی، حتی استعفا يه سرى از آدمها هم تمام عمرشونو با تنظيمات از پيش تعريف شده زندگى ميكنن و هيچ وقت متوجه نميشن ميتونن تنظيمات خودشون رو تغيير بدن. حالا فعلا همينا
سری سوم سوالام و باز تشکر از پاسخ سوالا قبلی 1. دمای صندلیت چند درجس؟ داغ شده یا بازم باید سوال بپرسیم؟ 2. درستو تموم کنی فرضا استاد دانشگاه بشی چند درصد پسرا و چند درصد دخترارو میندازی؟ 3. کمترین نمرت چند بوده و چ درسی ؟ چه دانشگا چ قبلش 4. دستت به من برسه چیکا میکنی؟ 5. اگه ادمین فروم بودی منو ارتقا میدادی یا بن میکردی 6. تتلو بیاد خواستگاریت عکس العملت چیه؟ 7. تاحالا کسی بهت گفته دس تو دماغت نکن؟ 8. استاد یا معلمت از کلاس بیرونت کرده تاحالا؟ 9. یک پسر بچه 10 ساله میاد با دو چرخه و می زنه پس کلت و کلی می خنده و در میره تو هم می دوی دنبالش می کنی و میگیریش چه کارش می کنی؟ 10. پول بهتره یا ثروت !
خب من اومدم خوشومدی از اين سوالاي عكسي دوست داري؟ نه با تصوري كه داري هركودوم چه شكلين يه عكس بذار : اول خودم محمد ادمين نگار ميترا سايه محمد رپر پري اينفينيتو پرستو نمیشناسم برگ زرد ٥ تا كاربري كه بيشتر ميشناسي به انتخاب خودت عکسشونو بذارم ؟؟ قبلا تو اون تاپیکه گذاشتم دیع ead: مهدی سامیا : آهنگ چون که دیوونتم ... خانندش یادم رفتع باهم خاطره داریم از آهنگع! رضا : la tekla loca dj Tadeo ممد رپر : هَوَس باز مسعود صادقلو میترا : فداشم سامی بیگی همینا فلن بسع به همونا به ترتيب يه اهنگ هم تقديم كن
خب خب انگار نوبت سوالای بعدی رسیده ملاکت از انتخاب نسرین چی بود؟ بچت مهمتر بود یا نسرین؟ اگه نسرینو بُکشم چیکار میکنی؟ میدونستی عشق اولت(که من باشم) هیچ وقت فراموش نمیشه؟ از سوالام چه حسی داری؟
خب دانشجوي محترمه ي رشته ي زبان ژان ژان :cool::cool: يه كم اينارو ترجمه كن حالا اگه با قافيه ترجمه كني كه خيلي كارت درسته=))) یا ابرفرض من ک ترجمه نیس فیلدم دکترم گفته ببوسد شب به شب یارت تو را ارام بخش تر از قرص های خواب است بوسه ات the doctor told me kiss your lover night to night it makes me calm down better than any drugs after fight هرچه بدخلقی کنی از قبل عاشقتر شوم هرچه قهوه تلختر، نوشیدنش دلچسب تر!!!... anyway I love you with your madness the coffee is bitter but give me happiness چیییی میگمممممم؟ پنج دقیقه جادویی بعد از آلارم صبح هست که شما توانایی گرفتن سخت ترین تصمیم ها رو توش دارین. مثل گرفتن مرخصی، حتی استعفا five minutes after magic alarm in the morning is the most powerful time for thinking and made decisions , like moraKHASI or even resignation این بد نبود يه سرى از آدمها هم تمام عمرشونو با تنظيمات از پيش تعريف شده زندگى ميكنن و هيچ وقت متوجه نميشن ميتونن تنظيمات خودشون رو تغيير بدن. some people live the life by az pish taarif shode setting and never understand they can change the settings themselves دارم راه میوفتم حالا فعلا همينا
سری سوم سوالام و باز تشکر از پاسخ سوالا قبلی خارش 1. دمای صندلیت چند درجس؟ داغ شده یا بازم باید سوال بپرسیم؟ هنو اولشه باو . اصن داغ نی 2. درستو تموم کنی فرضا استاد دانشگاه بشی چند درصد پسرا و چند درصد دخترارو میندازی؟ همه دخترا . هیشکدوم از پسرا 3. کمترین نمرت چند بوده و چ درسی ؟ چه دانشگا چ قبلش . صفر واسه ریاضی داشتم تو دوران راهنمایی و دبیرستان 4. دستت به من برسه چیکا میکنی؟ دستم رسیده و کاری نکردم . 5. اگه ادمین فروم بودی منو ارتقا میدادی یا بن میکردی هیچی همینجوری بمون 6. تتلو بیاد خواستگاریت عکس العملت چیه؟ تو چاییش زهر میریزم درجا بمیره 7. تاحالا کسی بهت گفته دس تو دماغت نکن؟ :wonder::wonder:نه والا 8. استاد یا معلمت از کلاس بیرونت کرده تاحالا؟ دوران مدرسه خیــــــــــــلی زیاد ، مخصوصا راهنمایی . انقد هم خوشحال میشدم ، میرفتم عشق و حال تو حیاط مدرسه 9. یک پسر بچه 10 ساله میاد با دو چرخه و می زنه پس کلت و کلی می خنده و در میره تو هم می دوی دنبالش می کنی و میگیریش چه کارش می کنی؟ انقد میزنمش خون بالا بیاره صدا سگ بده 10. پول بهتره یا ثروت ! این چ سوالیه داداچ اشتبا زدی، علم یا ثروت بودااا زمان ما
خب خب انگار نوبت سوالای بعدی رسیده خدا بخیر کنه .. ملاکت از انتخاب نسرین چی بود؟ اسمش نسرینِ مگه ؟؟؟ ملاک های خاص مَردونه ی بچت مهمتر بود یا نسرین؟ بچه ی من نبود اون ، صدبار بت گفتم اگه نسرینو بُکشم چیکار میکنی؟ یه زن دیگه میگیرم ead:ead: میدونستی عشق اولت(که من باشم) هیچ وقت فراموش نمیشه؟ ببخشید شما؟؟؟؟ از سوالام چه حسی داری؟ خوبه ادامه بده