مبادا سرد شم از خانه تا گور ولی در نمیاد از کار تو پول حتی اگه بلد باشی کارتو خوب حتی پاش بریزی 10 سالتو دور عرفان
رپ و خز می کنی میگی رپت به این فرمه اینجاس که حسرت میخورم که چرا آدم کشی جرمه بیاید و دیگه نخونیم روبیت دزدی هر چند واسه ساختنش بدیم بالاش مزدی کل بسه ، تهی
همه بکسم پشتم بر پا میشن بعد واسه تو یکی همه برقا میرن همه فرشته ها دور سرت فتوا میدن تو تاریخ ملت بعدا میگن یکی من مرد بودم یکی تیموره لنگ نداری با ما هیچوقت سر جنگ چشماتو بلند کن ، جیسون
نصف این خیابون ها رو گرفتی از من هر جا که میرفتیم با هم دوتایی رو نمیرم همیشه منتظر حرکت از سمت منی کاش اونی که بهت گفته خدایی رو ببینم بدم میاد از هر کی که دور و برته از اونا که میدونن تو کجایی و نمیگن تنگ میشه دلم واست دم صبح، منِ خل وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو بعد من به هیچکسی اگه شد نده قول فکرت من رو میکشونه دم پل نده قول تنگ میشه دلم واست دم صبح، منِ خل وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو بعد من به هیچکسی اگه شد نده قول فکرت من رو میکشونه دم پل نده قول ترانه, موزیک و تنظیم: علی یاسینی آ
لب ساحل ۵ صبح همه روزا رو حفظم اگه يادت رفته تو برو دلت اگه باز شكسته شد چشت از نگاهش خسته شد داشتى ميفتادى بيا ميتونم نگيرم مگه آخه دستتو کوروش
و امّا تو، خوب می شناسم تو رو از توی خودت می کشم بیرون و میندازم جلوت نه براندازش کن و خودت براندازش کن من هیچی نگم بهتره به خودت می سپارم تو رو یاس - لال
واسه مائه میگن تهران مریضه مث ما رو کسی جایی ندیده بم نمی خورین هیچ جوره تهران عجیبه سختگیره همیشه اما همه می دونن ما همیشه هر جا بالا چارت واسادیم قوی تر از بقیه اون بالا چپ چپ نیگا به هرکی رد می شه زاخار معمولی دوس داشتی من بودی بپا نترکی از حسودی و نسوزی اهنگ تهران عجیبه از amirali A2 شعر های روحوضی رپ ،برای ثبت در تاریخ
یه روزایی از همه فاصله گرفتم خدا نزدیکتر شد و تا بشه نوشتم تا میشد درس گرفتم ازین حادثه هجرت فهمیدم جهنم و رد کنم داخل بهشتم تنها با پاکت سیگار و یه ساعت دیواری هرکی منو میدید میگفت عجب آدم بیماری دل بی قرار من تو طاقت زیادی داری پیشرو - گذشت