من میگم حالم خوبه..تو باور نکن جز خدا کسی رو داور نکن واسه من به هر حال فرقی نداره ولی منو ببخش اگه تلخه حرفام بهرام
میشم سیراب تا که یه روز بخونم از روی کاغذ از توی حنجره صدام بلند شه تا که خورد شه پنجره تا کنم پرواز به اوج کوه صبح پایاپا با مسافر دربند و درکه نفسم تنگه واسه نسیم خزر شهر تودلم جنگه حالم چه وخیمه امشب صد قسم - عرفان
ببین چشماتو ببند یه لحظه میبینی من اینجام تو منو ساختی تو مغزت واسه تغییر، واسه افتادن یه اتفاق یه شک یه تردید میبینی من دقیقا همونجاییم که توش باید جنگید بهرام - ریشه
دسسسستم تو دست یاره xD دست فروش دست فروش امروزی تو چی داری برام هر روز به جنگ میرم با تصویر خودم با کسی که توی اینه من میبینم بدون یه روز میشه این اینه خورد میشه همه خوبیا میاد دور و برم میشه دنیا مال من غرق میشه این حال بد دیگه دسته دست فروش هیچ وقت نیستش فال بد خلسه (آنیتا) -دست فروش
داری شبای خیلی خوبی توی زندگیت رنگ شبای بدو از من بپرس اتفاقات عجیبو از من بپرس خنده با طعم جدیدو از من بپرس درده منو تو فقط گرسنگی نیس حسه یه درد شدیدو از من بپرس بهرام - از من بپرس
ساقیه ابسولوت تو 700 جای کشور میگی از من خوشت میاد حق داری عشقم خیلیا هستن که عاشق صدامن سند شیش دونگ رپ خورده به نامم کسی هم نمی تونه بگیره جا من شب پارتی ساسی مانکن
ساسی رپه ؟ : ))) ___________________ نه من میبازم و بعد بُرد میخوای ببینی پَ صبر کن،همین یه جوری میبرم ببینی چپ کنی زمین أ اومدی پَ کجا ماهی گیری ماهی گیری؟شک نکن أ اینجا تو خالی میری بـــاز شدم خارِ چشات معلومه پَ سری بعد هم منو دیدی کم برو لایی گیری حصین شایع = زبر