نقره جات شیک و لوکس با ضمانت برگشت و تعویض(www.okno.ir) سلام به همه دوستانی که عاشق زیورآلات هستند.نقره های سایت فروشگاه اینترنتی نقره اکنو همگی 925 هستند با پوشش آب طلای سفید و زرد، که اکثر کارها با نگین طبیعی هستند که بر اساس ماه تولدتون میتونید سنگ ها رو انتخاب کنید. بهترین هدیه برای اونایی که دوسشون دارید. با نقره های شیک همه اطرافیانتون که خیلی واستون عزیز هستند رو سورپرایز کنید.تا 7 روز مهلت برگشت و تا 15 روز مهلت تعویض دارند ( کادوپیچی و ارسال رایگان به تمام نقاط کشور) محصولات ما رو میتونید در وبسایت ما ببینید www.okno.ir
سلام. سایتتون واقعا کالاهای شیکو جذابی داشت، منم یه سفارش ثبت کردم امیدوارم همونطور که قول دادید زود به دستم برسه، چون دیگه نمیتونم واسه دیدنش صبر کنم
سلام دوست عزیز کالاهای ما پست پیشتاز ارسال میشن که حدود 24 تا 72 سال با توجه به محل زندگیتون به دستتون میرسه. امیدوارم از خریدتون راضی باشید.
سلام بر همه دوستان ... بنده فالوور میفروشم ... کاملا ایرانی و با ریزش بسیار کم ... هرکا 10 هزارتومان ... سفارش بالای 20کا باشه هرکا 9 هزارتومن محاسبه میشه ... بازاریابی هم قبول میکنم ... برای بازاریاب من هرکا 9000 تومن میخوام حالا خودش با هرقیمتی میخواد و میتونه بفروشه بالا بودش پروسانت خودش ... سفارش بگیره سهم من رو بده پورسانت خودش رو برداره من فالوورهارو میزنم ... لطفا در صورت تمایل با راه های ارتباطی زیر درارتباط باشید: ای دی تلگرام بنده: @snetwork96 ایمیل: snetwork96@gmail.com