سلام یکی از جالب ترین عادت هایی که دارین رو بگین . . . . خودم اگه موقع خواب پتو نداشته باشم خواب بد میبینم
شبابایدبااااااید موزیک گوش بدم_خرسم توبغلم باشه تاباارامش بخوابم(کلایه چیزی توبغلم باشه) ازحمام میام بیرون موهام خیس باشه برم برای خواب_دستمال کاغذی بایداکثرادستم باشه حتی بهش نیازم نداشته باشم_ تومهمونی هاموهام فرق وسط باشه(نمیدونم چراولی عادتمه خصوصامجالس مهم) لباسام بچگونه بایدباشه تامیپوشم روحیه ام عوض شه_سنگم ازاسمون بباره هرشب بایدبرم حمام_ کسی هم حق نداره عروسکای تواتاقموجمع کنه! فعلا همینا به ذهنم رسید!!
تحت هیچ شرایطی صبحانمیتونم نون و پنیر و گردو و...بخورم باچایی شیرین بخورم سریع عق میزنم بایدغذابخورم صبحایاچایی باکیک شکلاتی چایی شیرین(باشکر)نمیدونم چندساله نخوردم!!! هیچ وقت توعمرم جزیه باراونم یه قاشق سالاد شیرازی نخوردم!( اونم به زور)بخورم عق میزنم (همیشه خیارش باآبلیمویاآبغوره اشومیخورم!) هیچ وقت پیاز نمیخورم یابه پیازپوست کنده شده دست نمیزنم! شب موقع خواب اکثرابایدیه چیزی توبغلم باشه!
من اگه پاهام سرد باشه، 10 تا پتو هم روم بکشن لرز میکنم و خوابم نمیبره، برای همین عادت دارم از اول پاییز با جوراب بخوابم .