زیبا شناسی زیبا بینی و زیبایی بین بودن هنری است بسی زیبا و پسندیده در کوی نیک نامی ، ما را گذر « دادند » گر تو نمی پسندی ، تغییر کن قضا را
حق با شماست اما انگلیسی ها مثلی دارن که میگن اگه ده تومن دارین یه تومنش رو سرمایه گذاری کنین و نه تومنش رو تبلیغات و تبلیغات هم مثل زیبایی بر روان انسانها تاثیر گذار است . گرچه همه این مطالب رو ممباب مزاح گفتم نه چیز دیگه
ضمن تبریک به جناب سایه و همهی دوستان که شرکت کردن اینو باید بگم که تا ۴شنبه فرصت بود من تقاضای ویدئو چک دارم از مدیران
نیازی به این کار نیست جناب Mehdi.Samiya بنده که عرض کردم شما اکثریت آرا را تا زمان مقرر کسب کردید آراء این تاپیک ، آراء من و شما نبود بلکه آراء دو آوا بود و مقیاس سنجش هر آوایی ، تعدد شنونده و آراء نیست بلکه هنری است که در آن آوا عیان و بیان شده .
اکر بخوایم از نظره هنری و شنونده به این موضوع نگاه کنیم باز هم در زمان مقرر آهنگی که هم من و هم شما و دیگر دوستامون انتخاب کردن در زمان خودش تعدادی مخاطب داشته و با یک سرچ کوچیک میتونید اونجاهم به این موضوع پی ببرید من واقعا قبل از این اسم چند خوانندهرو هم نشنیده بودم ولی این ملاک نمیشه که کارشون ضعیف باشه من از اونام که کمیت رو به باد دادم ، تو از اونا که واسه عدد کلی جا دارن (علی سورنا)
تاپیک بسته شد .. ممنون از دوستانی که شرکت کردند و رای دادند اسم برنده رو چند روز آینده اعلام خواهد کرد
سپاس از تمامی دوستانی که شرکت کردند بابت تاخیری که در اعلام اسم برنده مسابقه پیش آمد عذرخواهی میکنم .. با توجه به مهلت تعیین شده برای رای دادن و اینکه چند نفر بعد از پایان مهلت رایهاشون رو ثبت کردند علی رغم برتری یک امتیازی آهنگ انتخابی جناب @سایه های بیداری ولی برنده این مسابقه جناب @Mehdi.Samiya هستند . تبریک به ایشون و حسن انتخابشون که باعث شد بچه ها به ایشون رای بدند . جایزه نفر برتر :ثبت مدال طلا برای ایشان میباشد که کمترین کاریست که از دست این حقیر برمی آید .. موید و پیروز باشید ممنون از همگی