سلام دوستان گلم، این پست رو زدم ، تا بچه های انجمن در صورت تمایل ، کمی خودشون رو معرفی کنن، از شغلشون ، تحصیلات و از علایقشون و هر چیز دیگه که فکر میکنن اشکالی نداره اگه بقیه هم راجع به اون بدونن، برامون بگن . اگر هم میخواهید راجع به کسی شناخت پیدا کنید ، اسم اون طرف رو بنویسید، شخص مورد نظر شما اگر دوست داشت جواب میده و اگر نه زیر اسمش میزنه" تمایل ندارم" ...
اسمم رو که گفتم شماها هم میدونید سن خانوما رو نباید پرسید ولی خب چون سنم زیاد نیس میگم ^_^ ولی جدا خودمم نمیدونم ۲۵ سالمه یا ۲۶ لیسانس ای تی گرایش تجارت الکترونیک دارم بین خودمون بمونه دو ساله امروز فردا میکنم برم مدرکمو بگیرم اخرش گم و گور میشه ارشد بازاریابی بین الملل قبول شدم نخوندم الانم پشیمونم چون میرفتم الان ترم سه رو تمام کرده بودمو داشتم رو پایان نامه کار میکردم یه گل پسر دارم خخخخ عشق مامانههه فقط هر چی بزرگتر میشه حرص دادنش هم بیشتر تر میشه الهی قربونش بشم عاشق کتاب خوندنم ولی چشمام درد میگیرن جدیدا موقع خوندن کتاب چند ماهه خودمو از این لذت محروم کردم یه زمانی خوره فیلم دیدن و خوندن نقد فیلما رو داشتم فکر کنم ۵ ..۶ سالی هست دیگه مثل قدیما فیلم نمیبینم هر از گاهی شده ادم رکیم همین گاها دردسر میشه خخخ خونگرمم اجتماعیم کمی وراجم ^_^ عاشق شکلاتم ^_^ تنبل هم هستم ^_^
محمدشونم. 17 سال یرز اولد یجورایی میشه گفت 4 ساله عضوم آهنگساز و رپر و تهیه کننده موسیقی هستم ، رپ گاهیم راک شعرامو خودم مینویسم از قدیم کارام دست خودم بود و هست. دوس دارم به کسی رو نندازم ، از نادیده گرفته شدن میترسمو احساس احمقی میکنم. رفیق زیاد دارم ولی یه دوستم ندارم.بهتر امیدوارمو هیچوقت دپرس نشدم واسه یه مدت طولانی ولی اعتماد به نفس گلاب به روتون {من لای آهنگ ها خونمه} تاحالا 10 تا آهنگ از خودم منتشر کردم ، 5 تا تهیه کردم.تو 2 لیبل(حامی) کار موسیقی و آهنگسازی میکنم پاره وقت ، نت ورک یا همون بازاریابی کار میکنم. خواننده های مورد علاقه من اگه کلی بگم ; بهرام،امینم،اسکایلر گِرِی،هیدن،انریکه،فدایی و داکتر درِی هستن. مقطع دبیرستان هستمو این داستانا ، اما اتاق فرمان میگه بیشتر میخوره بهت بخصوص وقتی بیرون راه میریو میبینیمت. آره دیگه همین چاکر همتون. راستی تولدم 18 بهمنه 79 عه تو پروفایل اشتباه سیو کردم.
عهه بزار گلومو صاف کنم خب اسمم رو که همه میدونن محمد هست فکر کنم لیسانس رو داشته باشم. متاهل هستم و 2 تا دختر دارم کوچیکه 3 سالشه چند وقتی هست که گوشیمو بهش نمیدم و هر موقه که میرم خونه بهش میگم گوشیمو سر کار جا گذاشتم ( آخه وقتی گوشیمو میگیره تا شارژش تموم نشه و خاموش نشه بهم نمیده) و اونم باورش میشه . ولی اوایل باورش نمیشد به همین دلیل گاهی میومد که منو بحساب خودش خر کنه، لذا می گفت : بابای خوشگلم ، عشق من، گوشیتو بده خخخخ منم میگفتم : عشق من ، عزیز من، من گوشیمو سر کار جا گذاشتم خخخخ بسه دیگه
خب . شروع می فرماییم : اگر از احوالات اینجانب خواسته باشید بحمدالله سلامتی حاصل است و ملالی نیست جز دوری شما . اسم : مسعود تحصیلات : ابتدایی قدیم . رشتۀ آش و ریاضی شغل : طراحی داخلی ( حلق و بینی تخصصم نیست . مراجعه نفرمائید ) علایق : گل یاس ( نه اون گل یاس بی بی ) سن : بابا بزرگ تاپ فروم اخلاق : زیر صفر - بد اخلاق - نیش زهر آگین - پر حوصله - صبور - بردبار و ..... پ . ن : دفعه بعد که اومدم ، مفصلا در مورد گوشی و دخترم با شما صحبت میکنم .