سلیقه افراد با هم متفاوت است، بنابراین هر کسی دوست دارد یک مدل، موهایش را کوتاه کند اما فقط سلیقه نیست که در انتخاب مدل موها تاثیر دارد بلکه حالت موها و صورت نیز میتواند تا حد زیادی مدلی را زیباتر یا زشتتر نشان دهد. قضاوت در مورد شخصیت انسان ها از روی لباسی که می پوشند یک عادت همیشگی است . هر چند نوع لباس پوشیدن واقعا فقیر بودن و ثروتمند بودن آدم ها را نشان نمی دهد ، اما در یک نگاه کلی برای قضاوت در مورد شخصیت آدم ها بسیار اهمیت دارد. پس به مدل و نوع لباس و مانتویی که می پوشید دقت زیادی کنید (مدل مانتو 2017) و مخصوصا به هنگام حضور در جلسات مهمی چون مصاحبه ی شغلی ،اینکه چه لباسی می پوشید بسیار اهمیت دارد و یکی از مهم ترین موارد این است که از پوشیدن لباستان لذت کافی ببرید و آن را دوست داشته باشید. یکی از اصول خوش لباسی، پوشیدن لباس های معمولی به روش های جدید است. با تغییری ساده در نحوه پوشیدن لباس های عادی و کسل کننده می توانید آن ها را به نقاط قوت استایل خود تبدیل کنید. یکی از این لباس ها تی شرت است، تی شرت های زنانه که معمولا در خانه و جمع های خودمانی پوشیده می شوند. مدل پیراهن مردانه برای مطالعه بیشتر مقالات مرتبط با شیک پوشی و مد به سایت ما مراجعه کنید مشاهده سایت
به مد اونقدری توجه میکنم که ظاهری زیباتر پیدا کنم، نه اینکه صرفا چیزی رو بپوشم که مد هست، شاید یه روز پوست پیاز مد شه من باید تنم کنم؟؟؟
هر طور و هر لباسی بهم بیاد همونو میپوشم ، مثلا من تا حالا موهامو رنگ نکردم چون مشکی بهم میاد ، ینی بی کلاسم الان؟ اگه قرار با مد خودمونو تطبیق بدیم ، مد شده مردا پاشنه بلند میپوشن ، مردای تاپ فروم بسم الله