سلام خوبید؟ خب انشاالله همیشه خوب باشید و خوب بمونید من میخواستم از دوستان مشهدی بپرسم که تو مشهد چندتا مکان دیدنی معرفی کنن کجاها بیشتر خوش میگذره؟ دخترا شما بگید بازارش کجا خوبه؟ و چیزای مناسب و قشنگ داره؟ و اینکه کجا میشه ابزار و وسایل نقاشی خرید؟
خــــــــــب جاهایی که خیلی خوش میگذره موج های آبی بام هاشمیه طرقبه و شاندیز هم که باید بری یه دوغ آبعلی توپ و بستنی مخصوص طرقبه و شیشلیک بزنی دیگه پارک وکیل آباد هست ، باغ وحش کوهستان پارک ،پارک کوهسنگی ، شهربازی پارک ملتِ ما واسه خرید معمولا مسافرها میرن الماس شرق و وصال ! قیمتاش مناسبه نسبت به بقیه جاها البته فکر میکنم پاساژ ها و بازارهایی که اطراف حرم هست هم بد نباشه ! من که نرفتم تا حالا !! ولی شنیدم میگن اگه بفهمن زائری بهت میندازن !! وسایل نقاشی فکر میکنم خیابان سعدی داشته باشع ! بازم نمیدونم اگه بخای از زنداداشم فردا میپرسم بهت میگم
الماس شرق و وصال نرین من خودماونجا کار میکنم، میندازن به هر حال هر جا برین رنج قیمتا زیاده بنظرم آزاد شهر بهترین رنج قیمتارو داره
وااااای عجب جایی پیدا کردم واسه سوالم مشهد بانک کتاب ناهید داره؟ (سِری کتابهای پزشکی رو دارن.. تهران که داره میخوام ببینم مشهد هم داره؟) چقد فعلِ داره
سلام من مشهدی نیسم ولی یه پاساز جدیدا ساختن به نام آرمان(عکس رو پایین گذاشتم) هم زیباست هم قیمتاش مناسبه ارزش یک بار رفتن رو داره
بازار می تونید برید بلوار سجاد و پاساژای چهارراه فرامرز و دو تا مرکز خرید که همون نزدیکا هستن یکی کیان سنتر و یکی دیگه پروما. اینجا اجناس خوشگلی می تونی پیدا کنی. خوش بگذره
مگر که وام برداری بتونی ازین جاها خرید کنی .. کیان سنتر چیز زیادی نداره ، وقتت الکی هدر میره ! پروما کفش هاش خوب و قیمت مناسبه فقط ! من یه مانتو پروما دیدم میگف 350 ، دقیقا همون مدل همون رنگ تو ازادشهر دیدم 120 ت پاساژ های فرامرز رو دوس دارم (ماهان و بازارگاه و یاس )