من حسودیم شد |: چرا من حوصله همچین کاراییو ندارم اخه اون عروسک اولیهههه اول اوللل مال مننننن بدش مننننن خیلیییی خوجلهههه مااال من باشهههه تولوخدا من میخوامممم
خانم خوش ذوقی هستین ..کاراتون خیلی دوست داشتنی بودن... من عاشق نقاشیهای رو پارچه شدم...از قبل هم تو فکرم بود که یاد بگیرمش..الان که دیدم نمونه کاراتونو بیشتر خوشم اومد
اخی عزیزم قابلتون رو اصلا نداره... حوصله لازم نیست فقط باید از انجامشون عمیقا لذت ببرین...اون موقع حتی متوجه گذر زمان هم نمیشین... خیلی خیلی ممنون از لطفتون انقدرام خوب نیس ... در واقع دارم یاد میگیرم... اونقدرررررررر حس خوبی بهتون میده که حد نداره اگه دوست داشته باشین آدرس کانالی که ازش یاد گرفتم رو بهتون بدم...
متاسفانه يا خوشبختانه تلگرام ندارم كه بتونم ادرس كانال رو ازتون بگيرم. ولي به هرحال ممنون از لطفتون. .شايد يه دوره كوتاه اموزشي شركت كنم برا يادگيريش...
سلام محیای هنرمند و هنر دوست عزیز! بسیار عالی ! خیلی از کارهات لذت بردم عزیزم. موفق باشی گلم. پ.ن:راستی اگه خیلی دوست داشتی ادرس کانالی که ازش اموزش دیدی را به کسی بدی من میتونم قبولش کنم ها
سلااااااام محیا جونم کارات فوق العادست دختر غیر از هنرنمایی با دست و عروسک سازیت که عالیه من عاشق نقاشی رو پارچت شدم موفق باشی عزیزم
عالی بودن محیا خانم لذت بردم ارزو میکنم دستپختتون هم همینطو. باشه برا اون عروس خانمتون هم ببینید شوهر شاعر قبول میکنه