پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ تحمل ِ هر دویمان را ندارد، . . . اوّل کداممان باید از پل جدایی بگذرد؟
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ نمیــــــدانمـــ تعبیـــــر نگاهتـــــــ خداحافظـــــ یستـــ ــ ـ یا انتــــــظار ؟!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ پیشانی اَت بُقعه ی هَمیشــه اَمن یاد ِ من استـ ... می بوسَمش شایـــد از پُشت این ضَریـح حــاجت رَوا شومـــ !!!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ بغض این روزهایمـــــ ... آسمانیـــــ می خواهد... به وُسعتـــــ ِ دستان ِ تـــــوُ ... این تصویر 15% کوچکتر شده است و به اندازه (600x461) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (700x537) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ دوســـتت دارم دوســـتـــت دارم و تـــاوان آن هــرچــه بــاشــد... بــاشــــد...!!!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ يک دلخوريــــ کوچک بود ! ... گفتم " بيا فراموش کنيــمــــــ " ... رفتی و پشت سرت را هم نگاه نکرديــــــ .... فراموش شدمــــــ !
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ گاهیـــــــــــ.. که دلم عجیبــــــــــ می گیرد . . دیگـــر ول نمیکند . . !
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ چقدر بی تو از خواب بپرم شیشه ی آب را سر بکشم و چیزی از پنجره بپرسم؟ ......... پلک می زنم به سقف خیره می شوم با نبودنت چه کنم؟...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ چـــه خوش خیــــال است !!!فــاصلــه را مــی گویــم !!!به خـــیـــالـــشتـــو را از مــن دور کـــرده ...نــمــی دانــدتــو جــایـــت امـــن اســتایـــنــجـــامـــیـــان دلــــــــم ...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ خــاطــره تنها مدرکی است که فراموشی را محکوم می کند پس ، بمان در خاطرمــــ