پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ کاش می دانستند اسمان با من قهر کرده است و زمین از من دلگیر است هیچ غنچه ای نمی خواهد مرا ببیند هیچ پرنده ای برایم اواز نمی خواند انها مرا محکوم کرده اند که دل تو را شکسته ام ای کاش میدانستند آن دلی که شکسته شده دل خودم بود که روزگاری نزد تو به امانت گذاشته بودم.
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ دیـروز و با هَمـِه ے تَـلخیـاشْ با هَمـِه ے داد و فَریـاداشْ با هَمـِه ے عَصَـبانیَتـاش بیشـتَر اَز اِمـروز دوست داشـْـتَم با هَمـِه ے آرامِشِشْ ! فَقَطْ واسـِه اینـْکِه دیـروز تو کِنارَم بـودی ...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ می ترسم آنقدر نیایی، آنقدر نبودنت از در و دیوار ببارد، که غریبه های شهر محرم اسرار شوند..
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ حالت خوب است؟؟؟ همه چیز رو به راه است؟؟؟ من؟؟؟ بی صدا میگریم! مبادا صدای گریه ام به هم بزند زندگی سنگی و عادی ات را! تو بخواب... این تصویر 17% کوچکتر شده است و به اندازه (600x392) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (720x470) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ برای رسیدن به تو پا پیش گذاشتم خودم را قسمت كردم تو را سهم تمام رویاهایم كردم انصاف نبود تو كه میدانستی با چه اشتیاقی خودم را قسمت میكنم پس چرا زودتر از تكه تكه شدنم جوابم نكردی برای خداحافظی خیلی دیر بود خیلی دیر ...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ __ بــر سقفــــ ـــ ـ دلـــم .. ______ یاد تــو قندیل بستـــﮧ ___ بـا ـﮧر طپــــــشش .. ________ تــو در دلـــم می افتــی !
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ این روزها سهم من از قاصدک ها تنها فقط دیدن ورقصیدنشان در باد است چرا دیگر برایم ازتو خبر نمی آورند؟!!! این تصویر 25% کوچکتر شده است و به اندازه (600x400) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (800x533) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ کـــجا ایــستــاده ای؟ چــگونــه اســت بــاد از هـــر جــهتـی کــه مــی وزد عــطـر تــو را بــا خــود دارد؟ تـــو نــرفــته ای مــیـدانم . از جــایی در هــمیـن نـزدیکی مــرا نـگاه میــکنی فــقـط مــن نـمیبــینـمت