پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ حَدیثــــــ ِ ... سیـبـــــــ و جآذبـــ ه ای بــِ تــو فِکـــر می کنـــَــم تـــو در دلـــَـــــــــم می افـــتی !
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ گمم نکن !! قول که گوشه ی حافظه ات آرام بنشینم ! بگذار بمانم ! آرام گوشه حافظه ات فقط ...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ میگویند باد آورده باد میبرد... ولی دلــــــم را كه باد نیاورده بود خدایـــا...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ رفت و ... نگفت من، بی او میان ماندن و نماندن بودن و نبودن دست و پا میزنم مدام و غرق نمی شوم ... تنها نفس کم می آورم برای ... کشیدن ... راستی آن دورها بی من حال او و دل او چگونه است؟
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ من و تــــــــو برای رسیدن به هم هیچ چیز کم نداریم به غیر از یک معجزه ...!!!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ نگذار؛ نه سیاهی، نه سکوت، نه دیوار و نه سیم خاردار و نه حتّی من، لبخندت را از من بگیرد. بگذارشیرینی لبخندت تلخی گذشته را بیرنگ کند. هر جا که هستی باش؛ فقط خوشبخت و خوشحال باش.... این تصویر 12% کوچکتر شده است و به اندازه (600x527) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (679x596) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ در مُشاعـره با چشمانـتـــــــ هَمیشـ ه دلـــَــم قــافیه را می بـازد .. !
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ تو آمدی زدورها و دورها ز سرزمین عطرها و نورها نشانده ای مرا کنون به زورقی ز عاجها، زابرها، بلورها مراببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ در آغوشـم کـ ِ مۓ گیــرۓ آنقــَــَدر آرام مۓ شوم کـ ِ فـَـراموش مۓ کنم بـایـ ـد نفس بکشم ...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ ارزو میکنم تو از ارزوهایم بروی و او به ارزوهایم بیاید مرا دیگر ارزو نکن میخواهم ارزوی او باشم