پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ دستــهایمــــ را بـــرای تـــو می نویســــم بـــرای تـــو ! کـــه در تیــــر راســــ نگاهتــــ نیســتمــــ بـــــرای تـــــو ! کـــه چشمانتــــ افقــــ را رجـــ می زنـــد مــــرا مــــی خوانـــــی ؟
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ دیگر ﻧﻤﯽ گویـــم ﮔﺸﺘـــﻢ ﻧﺒــــﻮﺩ , ﻧﮕﺮﺩ , نیست! ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ بگویــــم ﮔﺸﺘـــــﻢ! ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺑﻮﺩ ! ﻓﻘﻂ ﻣﺎﻝ من ﻧﺒﻮﺩ!!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ شعرهايم را ميخواني ، ميگويي روان پريش شده ام پيچيده است، قبــــول ! امـــا ... مــن فقط ... چشــــم هاي تو را مينويــسم ... تو ساده تر نـگـــاه کــن
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ به دنبال دستانی از جنس آرزوهايم هستم با دقت تر که نگاه ميکنم ميبينم چقدر شبيه دستان توست!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ صدایم که می کنی " خانم " ، " بانو " با مصوت ِ بلند " او " تمام سلول های تنم که این همه مدت ِ طولانی ، متحدشان کرده بودم در برابر تو ، سینه سپر می کنند روبه رویم فقط برای همین دو کلمه ! این تصویر 7% کوچکتر شده است و به اندازه (600x400) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (640x426) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ هنوز دلم جایی حوالی تو مپتپد! نه خیالی، نه حالی، جایی حوالی خود خودت، مواظبش باش...!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ روزهای انتظار چه عاشقانه مرا می شکند و تو چه سرد از من عبور می کنی...
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ يک برگ ديگر از تقويم عمرم را پاره ميکنم امروز هم گذشت با مرور خاطرات ديروز با غم نبودنت و سکوتی سنگين و من شتابان در پی زمان بی هدف فقط ميدوم ميان کوچه های تاريک غربت و تنهايی صدای قدمهايت را می شنوم اما تو نيستی فقط صدايی مبهم تو رفتی و خورشيد را هم بردی و من در اين کوچه های تنگ و تاريک سرگردانم و منتظر ... این تصویر 17% کوچکتر شده است و به اندازه (600x600) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (720x720) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .