پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ امروز به پایان میرسد از فردا برایم چیزی نگو ! من نمیگویم : ” فردا روز ِ دیگریست ” فقط میگویم: ” تو روز ِ دیگری هستی … ” تو “فردایی ” همان که باید به خاطرش زنده بمانم …
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ سرخ میشوی؛ وقتی میشـــ ـنوی دوستـــ ـت دارم! زرد میشوم ...! وقتی میشنوم... "دوستـــ ـش... داری"
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ سَرَم و میچسبونم بهت ُ با همه ی وجودم بو میکـِشمـ ـت.. ریه هآم پُر میشه اَز تو ! این تصویر 5% کوچکتر شده است و به اندازه (600x609) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (631x640) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ چند وقتیست هر چه می گردم . . . هیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنم . نگاهم اما . . . گاهی حرف می زند ، گاهی فریاد می کشد . و من همیشه به دنبال کسی می گردم . . . که بفهمد یک نگاه خسته چه می خواهد بگوید . . .
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ خواب سبز رازقی باش عاشق هميشگي باش خسته ام از تلخی شب تو طلوع زندگی باش
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ مچاله کن ، بشکن ، بند بزن ، خط بزن ، خلاصه راحت باش … ارث پدرت نیست ، دل تنهای من است !!!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ نازنینم! تو سنگی! و من یک تکه شیشه! "سنگ بودن تو" شاید که شوخی باشد "ولی شکستن من" جدی است!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ می شه با یه قرص کوچولو .. مشکل رو حل کرد ! و راحت خوابید. ولی من دوست دارم .. به چشمات فکر کنم !.. و تا خود صبح .. درد بکشم !!
پاسخ : ¸¸.• یک شعر ، یک عکس •.¸¸ ـهمین لحظه ، آراممـ .... براے دقایقـے نا معلومـــ ! بـے فاصله ... بـے حرف ... نت سکوت را اجرا مـے کنمـــ ... مـےدانمــ ، این تنها چیزیست کــ ِ تو نیز مـے شنوے ... گوش کن ...