سلام به همگی امشب شب تولد امام حسین ع هست شب تولد امامی هست که تو این 12 امام من دیوانه وار عاشقشم و هنوز چشمم به ضریح مبارکش روشن نشده ،نمیدونم شب تولد امام حسین هم دلم شاده هم دلم غمگین ،کلا امام حسین ع امام خاصی هست ،مخاطب خاص من کسی نیست جز امام حسین ع ،کاش دوباره بیاد بخوابم... قربونت برم که جوونا هنوزم وقتی اسمت میاد اشک تو چشماشون جمع میشه تولدت مبارک ای امام من تولدت مبارک ای عشق من مگه میشه مگه داریم تولد امام حسین از تولد برادرش حضرت عباس ع جدا باشه؟ اصلا حرفشو نزن دیگه حضرت عباس تو حاجت دادن از همه جلو زده خیلی بامرام و با معرفته ،همه ی ما گناهکار هستیم ولی به خاطر گناهامون فکر میکنیم که بریم طرفشون جواب نمیدن ،نه این طوری نیست ازشون بخواید جواب میدن خودم معجزه حضرت عباس تو هیاتمون دیدم که نابینایی شفا گرفت ادم معجزه میبنه و باز به گناهش ادامه میده دوستت دارم حضرت عباس از ته دلم دوستت دارم تولدت مبارک باشه امام سجده ها امام سجاد که پسر بزرگ امام حسین هست ماه شعبان چه ماهی هست که این سه بزرگوار باهم هستن دلم برای امام سجاد آتیش میگیره وقتی تو کربلا دید و نتونست کاری بکنه امام سجاد تولدت مبارک ای عشق تولد حضرت عباس و امام سجاد پیشاپیش زدم حیفم اومد که باهم نباشن اگه متن بدی نوشتم به بزرگیتون ببخشید ،حتی ویرایش هم نکردم دلی و با تمام احساسم نوشتم راستی تولد خودمم 20 شعبانه ها یا علی التماس دعا