من از نسل لیلی ام... من از جنس شیرینم... در وجود مادری رشد کرده ام و روزی کودکی در وجودم رشد خواهد کرد... من دخترم... با تمام حساسیت های دخترانه ام... با تلنگری بارانی میشوم... با جمله ای رام میشوم... با کلمه ای عاشق میشوم... با فریادی میشکنم... با پشت کردنی ویران میشوم... به راحتی وابسته میشوم... با پیروزی به اوج میرسم... هنوز هم با عروسکهایم حرف میزنم... هنوزم هم برایشان لالایی میخوانم... هنوزم هم با مدادرنگی خانه رویاهایم را به تصویر میکشم... هنوزم هم برای شکلات جان میدهم... هنوزم هم با وعده شکلات داروهایم را میخورم... من دخترم... پر از راز... هرگز مرا نخواهی دانست... هرگز سرچشمه اشکهایم را نمی یابی... هرگز مرا نمیفهمی... مگر از نسلم باشی... مگر از جنسم باشی... من دخترم... از نسل لیلی... از جنس شیرین...
موهای یه زن خلق نشده برای پوشانده شدن یا برای باز شدن تو باد یا جلب نظر یا برای به دنبال کشیدن نگاه ... موهای یه زن خلق شده ،برای عشقش که بشینه شونه ش کنه , ببافه و دیوونه شه... عطر مو های یه زن فراموش نشدنیه ! وقتي خدا مي خواست زن را بسازه ،چه حال خوشي داشته ،چه حوصله اي ! دوست دارم یه بار بشینی موهامو شونه کنی یه چند تارش بریزه رو شونم یه تارش رو برداری، نشونم بدی بگی : " اینارو میبینی ؟؟؟ " بگم " اره ..!!! " بعد بگی : " با همه دنیا عوضش نمیکنم " دنیــــا هم میفهمـه خیلی حــقیره ... لحظه ای که بهم بگی : یک تارمــوی "تـــــــــــــــــو " را به اون نمیدم ...
سخت است درک کردن دختری که غم هایش را خودش میداند و دلش سخت است درک کردن دختری که بغض هایش را خودش دیده و دلش اما همه تنها لبخندهایش را میبینند همه حسرت میخورند برای شاد بودنش بخاطر خنده هایش و هیچ کس جز همان دختر نمیداند چقدر تنها است و هیچ کس نمیداند که چقدر میترسد : از شکستن از باختن از اعتماد بی حاصل دوباره اش از یخ زدن احساس و قلبش درک این دختر "سخت است"
دیروز زنی را دیدم که مرده بود؛ مثل ما نفس میکشید راستی یک زن چطور میمیرد مرگش چگونه است؟ یا لبخند به لب ندارد یا آرایش نمیکند یا دست کسی را نمیفشارد یا منتظر آغوشی نیست یا حرف عشق که میشود پوزخند میزند آری زنها اینگونه میمیرند.... "گابریل گارسیا مارکز"
زن ها میتوانند در اوج دلتنگی لبخند بزنند … آواز بخوانند… غذای دلخواهت را تدارک ببینند … کودکانه با بچه ها بازی کنند … زن ها میتوانند با قلبی شکسته باز هم دوستت بدارند … ببخشند و بخندند … تو از طرز آرایش موهایش یا رنگ لب هایش ، لباسش یا حتی حرف هایش ، هرگز نمیتوانی حدس بزنی زنی که روبرویت ایستاده دلتنگ یا دلشکسته است … زن بودن کار ساده ای نیست … تقدیم به تمام بانوان…
یک زن در اوج عشق هم که باشد هیچگاه به زبان نمیآورد... زنها از دوست نداشته شدن هراس دارند میترسند «دوستت دارم» را به زبان آورند و کیش و مات شوند... زنها تا زمانیکه احساس امنی از دوست داشته شدن نداشته باشند ، ابراز عشق نمیکنند... مرد! اگر زنی به تو اهمیت میدهد به حرف هایت گوش میدهد صدایت میکند به تو توجه میکند اما نمیدانی که چه احساسی دارد ... من به تو میگویم که او دوستت دارد!
زنان زود پیر میشوند ، چون از کودکی مادرند ...! اول مادر عروسکهایشان و بعد مادر عزیزانشان ! و بعد مادر فرزندانشان ! و بعد مادر پدر و مادرشان ...!